Sveriges Radios tidigare Moskvakorrespondent Stig Fredriksson kläs av

in på bara kroppen. Lyssna till denna inspelning när en anständig journalist, Erik Johansson, avslöjar  Sveriges Radios mångårige korrespondent i Moskva, Stig Fredriksson.
Ja man kan säga att Erik J drar ner byxorna på alla förljugna och politiskt korrekta journalister.
Personligen har jag länge varit övertygad om att Stig Fredriksson sedan många år, i likhet med Carl Bildt, i hemlighet arbetar för CIA.
Rune Lanestrand

6 Responses to Sveriges Radios tidigare Moskvakorrespondent Stig Fredriksson kläs av

 1. Sofia skriver:

  Hur få det svenska folket förstå att vi fått lögner serverade i ”Nyheterna” i decennier?

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Det hänger på media. Inte minst Public service som vi betalar för att de ska förse oss med objektiv rapportering. Exemplet Fredriksson visar att vi inte alls kan lita på deras utrikeskorrespondenter. svt:s nuvarande Moskvakorrespondent Elina Jönsson hetsar dagligen mot Putin och Ryssland. Ren USA och NATO-propaganda det är pinsamt att höra henne.
   Man tycker att det åtminstone ska finnas några kritiskt granskande journalister som tar intryck av Erik Johansson avslöjande intervju med Stig Fredriksson. I den framgår ju så tydligt att USA regisserade och styrde statskuppen i Kiev.

   Gilla

   • Sofia skriver:

    Alternativmedia är enda media jag litar på, efter att ha bildat en egen uppfattning, förstås.
    ”Public Service” är ett hån!

    Gilla

 2. Rune Lanestrand skriver:

  Här har en tysk framstående journalist tagit bladet från munnen och berättar om att han publicerat artiklar från CIA under eget namn i den stora.Frankfurter Allgemeine Zeitung, http://www.globalresearch.ca/editor-of-major-german-newspaper-says-he-planted-stories-for-the-cia/5429324

  Gilla

 3. Rune Lanestrand skriver:

  I intervjun med Stig Fredriksson framgår så tydligt att statskuppen i Ukraina, när den fascistiska pöbeln tog över, leddes från den amerikanska ambassaden i Kiev. Det som lydmedia i sin ensidiga USA och NATO-propaganda är så noga med att inte rapportera. http://www.globalresearch.ca/editor-of-major-german-newspaper-says-he-planted-stories-for-the-cia/5429324

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: