Media lyfte och släppte Åsa Romson

Åsa Romson är ytterligare ett exempel på politiker som hårdlanserats av media men som sedan inte håller måttet. Påminner lite om Håkan Juholt med den skillnaden att han saboterades av den hårda betongkärnan i s-partiet som nu sitter vid makten.
Annie Lööf lanserades också av media och höll på att sänka centerpartiet. Och tappade i senaste valet. Utan minsta konkurrensen bland partiledarna inom Alliansen lyckas hon hålla sig kvar.
Att medierna har så stor makt och vilka de släpper fram har utan tvekan lett till allt lägre kompetens i politikerkåren. Ibland rena sandlådan. De eftertänksamma och de som verkligen brinner för miljön tycks bli allt färre i riksdag och regering.

Rune Lanestrand

6 Responses to Media lyfte och släppte Åsa Romson

 1. Rune Lanestrand skriver:

  Jag tror att den hårda kritiken mot Åsa Romson bl a beror på att miljöpartiet har pekat finger åt dem som i deras ögon inte varit politiskt korrekta i debatten om invandringspolitiken. Dessutom får man räkna med hårdbevakning och tuffa tag om man är landets vice statsminister.

  Gilla

 2. Rune Lanestrand skriver:

  Ett gott skratt..

  Alliansens fyra partiledare borde också varit med. För efter den obegripliga DÖ, Decemberöverenskommelsen, är ju även Alliansen med i kulisserna och rör i regeringsgrytan.
  Konstaterar att vice statsministern knappt får plats vid spisen. https://www.facebook.com/enforetagaresvardag/photos/a.630957770314200.1073741825.347852331958080/855765324500109/?type=1&theater

  Gilla

 3. Lars Lindeberg skriver:

  Det största hotet Sverige någonsin har skådat!

  Bonniers är en mardröm för Sverige

  Bonniers expansion i Sverige är en utdragen mardröm för det svenska samhället. En vanlig bonde visste att en främmande stam som höll ihop i vårt land – mot oss svenskar – inte skulle medföra något gott. Vi var ett svenskt land utan några som helst erfarenheter av hur etnisk eller politisk infiltration fungerar. Vi var naiva och trodde gott om alla. I jämförelse med vilket land som helst var Sverige ett fantastiskt land, vi låg alltid steget före oavsett vad det gällde och oavsett vilken tid vi befann oss i. När världen öppnade sig 1960 var Sverige ett etniskt homogent land, ett av världens mest välmående länder. Allt detta på grund av gemensamma rötter och en gemensam historia som höll oss samman. I jämförelse med de flesta andra folk har svenskarna varit ett folk av god kvalitet.

  De har alltid hatat Sverige och svenskarna!

  https://bonnierhotet.wordpress.com/

  Gilla

  • Torsten Johansson skriver:

   Ajajajajaj, Problemet är att media har stor betydelse när det gäller påverkan. Lagstiftningen borde inse det, genom att inte låta någon, rutig eller randig, få tillfälle att med ensamrätt, rumstera om I vårt tänkande. Prenumerera på en politiskt tilltalande blogg, och spola toatidningarna. Kanske finns det någon lokalblaska som är demokratisk, vad vet jag? Webben och Runes blogg, stort och lite människonära, tröstar I alla fall mej.

   Gilla

 4. Torsten Johansson skriver:

  Vet inte var Å R befinner sig på skalan av ministrars kunnande, i ett begrepp så vitt som ett lands lagstiftande församling ? Har själv varit miljöpartist under en tid av mitt samhällsengagemang, men lämnat det bakom mig. Händelsen som hon nu har det jobbigt med, kan enligt min mening hända vem som helst. Debatter, är en sinnenas musikkår. En mångårig muskier tutar säkrare än en färsk. Kort sagt , det är för mycket larm om en ung människas yttrande. Ingen, som inte vill nyttja skadan Å R påstås ha gjort, är drabbad.. Till slut, är ju ändå hela uppståndelsen om flyktingarna och havet rent hyckleri. Vi har ju själva varit med och smulat sönder nordafrika. Förr skulle tidningarna hamna på torrdassen, I dag gör de mer rätt för den adressen än någonsin forr.

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Ja Torsten, de flesta medier undviker sorgfälligt att skildra Europas hemska koloniala historia som la grunden till dagens situation. Sällan tar medierna upp och visar sambandet mellan USA:s alla krig som lett till vår tids värsta flyktingkatastrof.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: