Bilar brinner varje natt,

vapen, knivar, mord, sprängningar förekommer regelbundet och t o m handgranater har kastats i bostadsområdet Kroksbäck. Det oroar mig mycket. Tänk då på de många som bor i detta inferno. Nu får det vara nog.
Nu får f-n i mig politikerna sticka upp huvudet ur sanden och dels stoppa påfyllningen av folk och sedan ta hand om de som redan är i dessa överbefolkade, utsatta områden.
Annars slutar det med en social katastrof där ingen längre går säker i områden som Kroksbäck. Se nedan. Och dessvärre finns det många ”Kroksbäck” runt om i Sverige. Inte bara i Göteborg, Malmö och Stockholm.
Nu ska den politiska, ekonomiska och den blinda journalisteliten samlas och festa på Gotland. Gissa om den fullkomligt havererade migrationen står högt på dagordningen i Almedalen? Det borde vi annars kunna kräva eftersom skattebetalarna står för den största delen av notan.

Rune Lanestrand

12 Responses to Bilar brinner varje natt,

 1. Rune Lanestrand skriver:

  ”I Göteborg skottskadades under tiden 1 januari 2013 till och med 30 juni 2014 sammanlagt 58 personer. 57 var män, och median­åldern var 26 år. 90 procent av patienterna inkom under jourtid.

  Majoriteten av skadorna var lokaliserade till extremiteterna. 10 patienter dog, och av dessa var 4 skjutna i huvudet, medan resterande 6 patienter hade skador i mediastinala strukturer och stora kärl” enligt Läkartidningen.

  Är politiker i riksdag och regering helt ovetande om det lavinartat växande våldet på gator och torg. Inte ens BRÅ, Brottsförebyggande Rådet kan längre hävda att våldet inte ökar.

  Gilla

 2. […] … Rune Lanestrand blogg (Obs. läs kommentarerna, som är avslöjande, som beskriver hur tillsättning av t.ex. […]

  Gilla

 3. valther skriver:

  Bostadsbristen är ett stort problem och migrationsverket dammsuger landet på asylboenden och lägenheter i orter där bruks-eller konferenshotell, campingar och kursgårdar i glesbygder och var helst man kan finna någon lycksökare som vill upplåta detta.Offtast så finns det ingen möjlighet till jobb, vård och skola accepterar vi kåkstäder som i Malmö där en privat fastighetsägare inte kan vräka de som olovandes byggt skjul för boende? Där saknas vatten, avlopp och sophämtning och sanitära behov är lånt ifrån svensk standard men bostadsbidrag behöver ju inte utbetalas.

  Gilla

 4. Rune Lanestrand skriver:

  Poliser ute på fältet försöker förtvivlat göra ett bra jobb men organisationen fungerar inte. Inte konstigt att den inte fungerar med en sådan chef som Dan Eliasson. http://www.expressen.se/nyheter/dan-eliasson-vi-slog-sonder-en-fonsterruta/

  Gilla

 5. Kenneth Johansson skriver:

  Dessutom har jag läst en artikel på alternativtidningen ”Fria Tider”. Enligt den kommer skatter här i Sverige höjas på extremt många områden, som ska träda ikraft nu vid halvårsskiftet. Och om det träder ikraft får vi räkna med en rejäl lågkonjunktur. Arbetslösheten kommer att öka dramatiskt. Jag uppfattar att de pengarna ska användas till den nya massinvandringen.

  Gilla

 6. Kenneth Johansson skriver:

  Jag har funderat lite på det du skriver om Rune. Jag befarar att politikerna inte vaknar förrän någon typ självmordsbombare har sprängt väldigt många människor på en gång och ev. att detta har hänt flera gånger. Att människor nästan dagligen får sätta livet till verka inte räcka när det sker en och en.

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Kenneth, hoppas politikerna tar sitt förnuft tillfånga och stoppar eländet innan det har gått så långt som du befarar. Den smala åsiktskorridoren som pk-eliten har skapat har vidgats lite sedan tokfransen Fredrik Reinfeldt smet ut bakvägen när han inte fick med sig folket i sin fullkomligt orealistiska politik. Vi får väl höra hur det går på Almedagsveckan.

   Gilla

 7. Anonym skriver:

  Gilla

 8. Rune Lanestrand skriver:

  En riktigt fin herre, rikspolischefen Dan Eliasson som tack vare sin partibok(s)klättrat snabbt på samhällsstegen. Wikipedia uppmärksammar också en rad märkliga händelser under hans raketkarriär.
  ”I samband med Pirate Bay-målet 2006 fick Justitiedepartementet kritik för Dan Eliassons korrespondens med den amerikanska intresseorganisationen Motion Picture Association of America (MPAA) som företräder flera amerikanska filmbolag. Kritiker menade att departementet hade påverkats av påtryckningarna och att Thomas Bodström utövat ministerstyre.
  I juni 2007 berättade den tidigare justitiekanslern Göran Lambertz att Dan Eliasson, under sin tid som statssekreterare vid Justitiedepartementet, försökt få Lambertz att sluta kritisera brister inom det svenska rättsväsendet.
  I februari 2014 kommenterade Eliasson på sitt Twitter-konto Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkessons medverkan i en TV-debatt med orden: ”[…] J Åkesson i debatt gör att jag kräks!”. Uttalandet ledde till en debatt om gränsen mellan personlig yttrandefrihet och personens myndighetsutövning.
  I augusti 2014 uppmärksammade Dagens Nyheter att en person från Försäkringskassans IP-adress ändrat i artikeln om Eliasson på svenskspråkiga Wikipedia genom att ta bort negativ information.Försäkringskassans presschef Helena Esscher bekräftade för tidningen att ändringen gjorts av en medarbetare till Eliasson i samråd med Dan Eliasson själv.
  Eliasson spelade i sin ungdom i punkbandet Bad Boo Band, främst kända för låten ”Knulla i Bangkok” från 1979.”

  Gilla

 9. Rune Lanestrand skriver:

  Hela 63 procent av svenskarna anser att Sverige går åt fel håll, enligt en ny mätning från Novus. Det är en kraftig ökning jämfört med i mars då samma fråga ställdes.
  Sverigedemokraternas sympatisörer anser att Sverige går åt fel håll. Motsvarande siffra bland alliansväljare är 64 procent och 49 procent för de rödgröna väljarna. Mp-väljare är mest nöjda.

  Gilla

 10. valther skriver:

  Att svenska resurser är ändliga är ren fakta och att samtliga system är ansträngda vittnar allt fler myndigheter om. Medborgarna s4er konsekvenserna men förstår inte syftet. Ska alla få det avsevärt sämre för att välfärden är förlegad? Innan våra riksdagspolitiker öppnar våra hjärtan, vill jag ha svar på om systemen skall försvaras, bevaras raseras eller om det finns andra tankar bakom finansieringen som jag inte förstår.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: