Jimmy Åkesson

var inte nådig när han i sitt Almedalstal gick till storms mot den misslyckade migrationspolitiken, IS och DÖ-partierna som bildat den odemokratiska Decemberöverenskommelsen.
Med ständigt ökande opinionssiffror och en majoritet av svenska folket som ogillar att oppositionen klavbundet sig i minst fyra år genom den olycksaliga DÖ kunde Åkesson gå ut så hårt. Ett läge som skapats av 7-kövern genom sitt försök att tysta ner kritiken mot den vanskötta migrationspolitiken.
Jag undrar hur partiledarna i 7- klövern känner sig när de generat står där med  shortsen nerdragna på smalbenen? Deras protester var tama och saknade geist. Kanske skäms de över Decemberkuppen? Eller kanske hade de försökt trösta sig över sd:s framgångar med att titta lite för djupt i champagneglasen kvällen innan. Eller var det hettan.
Det mest träffande kritiken mot sina partiledarkollegor var angreppet på major Jan Björklund som har gjort fp till ett enfrågeparti för medlemskap i Nato, Nato, Nato.

Rune Lanestrand

4 Responses to Jimmy Åkesson

 1. valther skriver:

  Regeringen siktar på att Sveriges värdlandsavtal med Nato ska kunna träda i kraft den 1 juli 2016.
  Detta kommer troligen att ofentliggöras torsdagen den 9 juli
  Nu när detta sker så är Sverige i praktiken medlem i Nato.

  Gilla

 2. Ogillade att han knyckte Palmes ”satans mördare” o t o m upprepade det 2 ggr. Att studera publiken var intressant!! Blåsippor på vattenflaskornas etiketter var nästan gulligt!!

  Gilla

 3. Rune Lanestrand skriver:

  Redan 2011 föreslog kommunalrådet i Malmö Ilmar Reepalu att upprepade grovt kriminella skulle utvisas. För det blev han förstås hudflängd av Fredrik Reinfeldt och övriga i 7-klövern men också av sina egna som t ex Mona Sahlin. https://runelanestrand.wordpress.com/2011/10/07/ilmar-reepauls-forslag-har-starkt-folkligt-stod/

  Gilla

 4. Diana F skriver:

  Nato är för mig detsamma som USAs vapenindustri, Då är steget till TTIP inte långt, det s. k. världssamfundet i svenska media under krigen i Balkan, Irak osv. tar över. Riktigt nervöst skrämmande situation just nu. Demokratin slopad, olönsam?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: