Multikulturella journalister

som det finns en armada av i både Sverige och Danmark är ett  skrupelfritt, hycklande släkte som bosätter sig i bostadsområden fjärran från invandrartäta förorter.
Berlingske Tidende i Köpenhamn har kartlagt var de journalister bor som är de främsta ”multikulturalisterna” som BT kallar dem.
Det vore intressant om det fanns liknande självkritik i någon stor tidning i Sverige. BT är Danmarks största dagstidning.
En sådan kartläggning av de svenska pk-journalisterna skulle bli svårsmält och ytterst pinsamt för medias malligaste innefolk. Det skulle svart på vitt visa hur många av multikulturalisterna som bor i journalistghettot på Södermalm. Ju mer pk ju högre lön och finare områden bor de i. Det är en tumregel man kan gå efter.
Artikel I BT, http://www.bt.dk/danmark/langt-vaek-fra-multikulturen-her-bor-de-kendte-med-de-rigtige-meninger

Rune Lanestrand

11 Responses to Multikulturella journalister

 1. Rune Lanestrand skriver:

  Den danska regeringen vidtar nu en rad åtgärder för att avskräcka asylsökare från tredje världen från att söka sig till landet. Enligt invandrings- och integrationsminister Inger Støjberg (V) gör alla andra EU-länder likadant – utom Sverige. Källa:danska tidningen Politiken.
  Ändå har Danmark mycket färre asylsökande. 15 000 under 2014 jämfört med Sveriges 45 000.

  Gilla

 2. Rune Lanestrand skriver:

  Nya tongångar från centerpartiet än Annie Lööfs tal om att Sverige kan ta emot 30 miljoner invandrare. Det är centerns kommunalråd i Uppsala, Stefan Hanna, som liknar den misslyckade migrationspolitiken med en cancersvulst i samhället. http://stefanhanna.blogspot.se/2015/08/krafta-i-systemet.html?showComment=1440451112545#c2945776880528585747

  Gilla

 3. Rune Lanestrand skriver:

  LO:s desperata förslag att s och m ska samarbeta för att stoppa sd:s framgångar kommer att ytterligare gynna sd. Det är ju den metoden, Decemberöverenskommelsen, DÖ, som hittills visat sig slå helt fel.

  Gilla

 4. Rune Lanestrand skriver:

  Det är underhållande att höra hur de multikulturella journalisterna försöker hitta förklaringar till sd:s framgångar utan att komma i närheten av det fula ordet begränsning.

  Gilla

  • Frazer skriver:

   Ja Rune det börjar brännas nu.Men tro inte att de kommer att säga så ´´fula ord´´. De i DÖ kommer att göra allt för komma undan skapa nya allianser sins emellan för de kommer aldrig att erkänna att de har splittrat upp Sveriges folk p.g.av denna vansinniga invandringspolitik.Hörde M. Andersson i rapport det är ju högutbildade mm som kommer och de kommer att betala skatt mm .Vilka floskler skall man höra från en som t.o.med ljuger om sin egen utbildning utan att skämmas!

   Gilla

 5. Rune Lanestrand skriver:

  Kritiken mot USA:s hänsynslösa krigföring och skapande av enorma flyktingströmmar får alltmer kritik . Här en intressant artikel som vi knappast får läsa i svenska, lydiga gammelmedia.
  Det är den tjeckiske europarlamentariker Miloslav Ransdorf som uttalar sig i Sputnik som är en pigg alternativ nyhetsförmedlare. http://se.sputniknews.com/asikt/20150818/536524.html

  Gilla

 6. Rune Lanestrand skriver:

  Jyllands-posten befarar i en ledare att det kan bli inbördeskrig i Sverige om man fortsätter den ohämmade invandringen. Annie Lööfs uttalande om att Sverige kan ta emot 30 miljoner tas som ett exempel på den ansvarslösa invandrings- och migrationspolitiken som håller på att gå över styr. http://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE7942276/Gode-og-onde/

  Gilla

 7. Kenneth Johansson skriver:

  Dessutom har den här eliten högst lån på sina bostäder. Det närmar sig när bostadsmarknaden kraschar här i Sverige och då främst i storstäderna.

  Det är många som gör vad de kan för att krascha dollarn , sedan liknar det hela mest ett dominospel. Jag vet att det är något i görningen nu i september och oktober när det gäller världens ekonomier. Starten sker i USA.

  De svenska politikerna vågar dessutom inte ta i det här med ökade krav på amortering. Problemet har gått för långt. Det är bara att välja mellan pest och kolera.

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Trots att det börjar se ut som före Lehman Brothers slog vantarna i bordet 2008 och drog med sig hela finansvärlden så tvekar politikerna om att införa krav på amortering vilket är nödvändigt för att undvika att bostadsbubblan leder till en ny svår finanskris.

   Gilla

 8. Rune Lanestrand skriver:

  Det finns också en uppsjö av multikulturalister bland redaktörer, redaktionschefer och programledare. Var tror ni de bor? Knappast i Tensta. De som inte bor på Södermalm bor inte så sällan på förnäma Östermalm. Där också många politiker bor. Bl a proletärernas banérförare Jonas Sjöstedt tillsammans med sin högavlönade UD-diplomat..

  Gilla

 9. Anonym skriver:

  Du har rätt – som vanligt!
  Varma – i sanning varma hälsningar från
  Eva Sternberg

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: