Fredrik Reinfeldt är bäst av alla

om man ska tro vad han säger när medias alla servila hovnarrar intervjuar honom om hans bok Halvvägs. Omåttligt självgod finns inte skymt av självkritik hos förre statsministern när han oemotsagd får lägga fram sitt skryt inför bugande journalister.

Vad glada vi ska vara över att det finns så perfekta politiker som Fredrik Reinfeldt som enligt honom själv aldrig har fattat något felaktigt beslut. Ursäkta, men uttrycket politisk psykopat envisas med att dyka upp.

Jag har inte läst Halvvägs och kommer inte ens att rekvirera ett recensionsexemplar då jag hört hans träaktiga förnöjsamhet i åtta långa år och som han nu upprepat i alla intervjuer. I svt – intervjun var han t o m övertygad om att hans bok skulle locka fram ”läslusta” hos svenska folket. Mycket ska man höra.

Naturligtvis var det ingen journalist som ställde den självklara frågan om varför han fegt smet med svansen mellan benen från all de stora problem vårt land står inför i dag? Och som han i högsta grad är ansvarig för.

Rune Lanestrand

8 Responses to Fredrik Reinfeldt är bäst av alla

 1. Kenneth Johansson skriver:

  Nu har jag läst något på internet och jämför med det Fredrik Reinfeldt sa att ” Sverige tillhör inte svenskarna utan invandrarna” . När man kan läsa liknande uttalande i Tyskland förstår jag att detta kommer från Bilderberggruppen.

  Något annat, det gäller massinvandringen. Den har inte uppstått av sig själv, men ingen pratar om den bakomvarande orsaken. Det är USA tillsammans med Nato som hela tiden bombar sönder länder med stora naturrikedomar för att bla. kunna roffa åt sig dem.

  Det hela tillsammans med bla massvaccinering, GMO-mat, TTIP-avtal, massinvandring ingår i en förberedande världsregering för att kraftigt minska världens befolkning. I USA har man redan byggt ett enormt stort antal interneringsläger eller koncentrationsläger för härbärgera många miljoner människor.

  Det hela styrs från USA, så EU och den Europiska delen av Nato är bara marionetter.

  Gilla

 2. Rune Lanestrand skriver:

  Hur skulle det gått om Fredrik Reinfeldt lyckats ta sig fram Hela vägen till sitt drömsamhälle som han 1993 som riksdagsman och ordförande i MUF skissade i sin bok Det sovande folket: ”Blott 28 år gammal dog han i vad som snart skulle komma att kallas 2000-talets farligaste och dödligaste epidemi. Fullt jämförbar med pest, smittkoppor eller AIDS. Han dog välfärdsdöden.” Sid 12.

  Gilla

  • M/N skriver:

   Rune, jag väntar fortfarande på att du ska säga vad det är Reinfeldt har gjort och även varför du inte kritiserar vänsterblocket.

   Gilla

   • Rune Lanestrand skriver:

    Därför att mitt inlägg är en recension av Fredrik Reinfeldts bok, Halvvägs. Vänsterblocket kritiserar jag i andra sammanhang. Genom DÖ, Decemberöverenskommelsen kommer vänsterblocket väl att i stort sett främst förvalta det politiska arvet efter Reinfeldt.

    Gilla

 3. Kenneth Johansson skriver:

  En nyhet för idag. EU har föreslagit att det tillverkas mjölkpulver av överskottsmjölk för att i sin tur kunna höja mjölkpriset här inom EU, men Sverige har på det bestämdaste motsatt sig en sådan lösning. Detta till trots att mjölkpriset är extremt lågt och inte alls täcker sina kostnader.

  Detta visar att svenska politiker inte vill ha något jordbruk alls i Sverige. Det är samtidigt mycket oroligt i vår nära omgivning, finns risk för ett världskrig och även om det inte går så långt är dollarn på väg att krascha när som helst och det kommer att dra med sig hela världen utför på något sätt. Det som hände på -30-talet kommer att upprepas fast ännu värre eftersom pengamängderna nu är mycket större.

  Det hela visar att var och en särskilt nu framöver måste själva tänka över så det finns något att äta om det skulle krisa till sig ordentligt.

  Gilla

 4. M/N skriver:

  Så vad är det Reinfeldt gjorde som är så dåligt jämfört med vad Vänsterblocket gör idag? Kan du svara på det?

  Gilla

 5. ingeborg skriver:

  Michael Odenberg som tidigare var moderat försvarsminister men avgick då han inte ville ta ansvar för den enorma nedskärningen i försvaret frågade i Svenska Dagbladet idag: Vilket planet var Reinfeldt på?

  Gilla

 6. Anonym skriver:

  Bra rutet!
  Eva

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: