Även terrorbomben i Stockholm City skulle förringas

genom att t o m åklagare mörkade det farliga sambandet mellan utländsk terror och självmordsbombarenTaimour Abdulwahab. Politiker, Säpo och media ville inte ge oss rätt som varnat för terror också i vårt land p g a Sveriges deltagande med soldater i Afghanistan.
Taimour Abdulwahab skulle till varje pris framställas som en ensam galning tills Uppdrag Granskning nu avslöjar bluffen.
Man lyckades också i två år hemlighålla att Taimour Abdulwahab fått ut 745 000 från Centrala Studiestödsnämnden och kunde omöjligen känna något personligt hat mot Sverige. Även efter hans död betalades 54 000 ut som inte återkrävdes.
Hade kopplingen till Mellanöstern kommit i dagen hade det troligen blivit svårare för riksdag och regering att få igenom fler s k ”fredsinsatser” som JAS-plan till Libyen och soldater i Mali.
Det goda rykte som Sverige haft med sin utrikespolitiska fredspolitik är snart förbrukat. Och definitivt knäckt om Alliansen lyckas dra in vårt land i militäralliansen NATO.
Redan talet om anslutning har utan tvekan markant ökat risken för ett nytt terrorangrepp i vårt land.  I varje fall tror jag många undviker att julhandla i centrala Malmö, Göteborg eller i Stockholm City.

Rune Lanestrand

2 Responses to Även terrorbomben i Stockholm City skulle förringas

  1. Rune Lanestrand skriver:

    Det finns en väldigt dålig tradition i Sverige när det gäller att ta reda på vad som verkligen hänt. Praktiskt taget alla utredningar och kommissioner leder till att inget nytt kommer fram. De tycks från början vara sammansätta av ledamöter som lydigt följer direktiven. Oroa inte folk, lägg ocket på!

    Gilla

  2. Britt Jakobsson skriver:

    Vilka skickar dessa signaler om att vissa sanningar inte är till för allmänheten? Kanske är nu äntligen tiden kommen då man kan gräva fram konspirationen runt Palmes död och anklaga polis, åklagare och politiker för att kraftfullt ha mörkat allt som skulle kunna klara upp mordet? Jag ska läsa Gunnar Walls Konspiration Olof Palme som ger hopp.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: