Läkemedelsbolagens lobbyister har startat sin årliga propaganda-

kampanj för vaccinering mot influensa. Efter narkolepsiskandalen vågar man inte längre skrämma med hur många miljoner som skulle dö i Europa om man inte massvaccinerade.
I stället räknar Folkhälsoinstitutet upp alla riskgrupper som behöver vaccinera sig. Och de är så många att de praktiskt taget omfattar hela den svenska befolkningen.
Om Läkemedelsbolagen och de svenska s k hälsomyndigheterna får som de vill så ska vi i stort sett ta en spruta för varje sjukdom. Och då har vi brutit ner kroppens naturlig motståndskraft till noll tror jag.
Det förefaller som om Folkhälsoinstitutet har tagit över Smittskydds-institutets roll att skrämma upp folk så de vaccinerar sig. Dess främsta propagandist under det hysteriska pandemihotet var statsepidemiolog Annika Linde.
Var och en ska naturligtvis efter eget övervägande välja om man vill vaccinera sig eller inte. Det är inte så lite intressant att Annika Linde själv aldrig vaccinerat sig mot influensa. Med den motiveringen att hon inte vill förstöra sitt immunförsvar. Mer om detta här: https://runelanestrand.wordpress.com/2012/02/25/annika-linde-tog-aldrig-sprutan/

Rune Lanestrand

5 Responses to Läkemedelsbolagens lobbyister har startat sin årliga propaganda-

 1. Anne Ringborg skriver:

  ja ja, tjyvsamhällets vapendragare, rustade till tänderna! Mantrat ”världens bästa sjukvård” kan, med tanke på alla giftiga mediciner, tydas som att man vårdar sjukdomarna på bekostnad av patienterna. Synd på de läkare som brinner för att ägna sig åt läkekonst

  Gilla

 2. Rune Lanestrand skriver:

  Folkhälsoinstitutet med nära kopplingar till läkemedelsindustrin har nu inrättat en Influensadag för att ytterligare skrämma upp allmänheten så de lydigt låter sig vaccineras mot influensa. Sprutan ger i bästa fall ett 50-procentigt skydd, har biverkningar och bryter samtidigt ner kroppens naturliga immunitet också mot andra sjukdomar.

  Gilla

 3. Rolf Löfgren skriver:

  Sådana här kampanjer är organiserade av medicin-maffian.
  Våra myndigheter sitter i knät på de som bestämmer.

  Gilla

 4. Rune Lanestrand skriver:

  Mia Brytting på Folkhälsoinstitutet har nu tagit över Annika Lindes roll som den främste propagandisten för vaccinering mot influensa. Hon är mer militant än Linde och har bl a krävt att alla sjukvårdsanställda ska vaccineras Och de som vägrar vaccinera sig ska bära en knapp som pekar ut dem.
  Hur rena händer har Brytting? När hon tidigare var anställd på Smittskyddsinstitutet utförde hon forskning för läkemedelsbolaget Eurocine.
  Hon var då inblandad i en insideraffär med aktier i Eurocine genom tips om forskningsresultat. http://www.realtid.se/ArticlePages/201004/22/20100422113540_Realtid876/20100422113540_Realtid876.dbp.asp

  Gilla

 5. Anonym skriver:

  Bra insikter Du har!
  Eva

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: