Skicka inte mer vapen till Syrien

Västerbotten-Kuriren hjälper till att sprida ett annat budskap än det bombhögern, med major Jan Björklund, fp och kristdemokraternas Ebba Busch Thor i spetsen, sprider utan minsta tanke på konsekvenserna. Både för vårt land och i Mellanöstern.
Åratals bombningar i Afghanistan, Irak och Syrien har främst lett till död och ohyggligt lidande för miljontals civila och en av vår tids största flyktingkatastrofer.
Enda utvägen är genom förhandlingar som tvingas fram genom att vapentillgången stryps för IS och övriga stridande grupper.  Och givetvis satsa humanitärt för att bistå alla drabbade.
Att fred åstadkoms vilar tungt främst på Ryssland, USA, Frankrike, NATO, Saudi-Arabien och Iran som i dag förser de olika stridande grupperna med pengar och vapen.
Heder åt redaktioner som Västerbotten-Kurirens som ger plats för andra röster än de som stöder den förhärskande krigspropagandan.

Rune Lanestrand

One Response to Skicka inte mer vapen till Syrien

  1. Rune Lanestrand skriver:

    Den tid är förbi då västallierade kunde angripa och bomba andra länder utan att dessa slår tillbaka. Det är vad som sker i dag. Bushdoktrinen, att om ”vi” inte bombar så kommer de hit och angriper oss, visar sig vara fullkomligt fel.Det var vi många som insåg redan från början. En av vår tids främsta på utrikes- och säkerhetspolitik, Robert Fisk. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6302525

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: