Migrations- och flyktingpolitiken är rent schizofren

Regeringen ska nu satsa miljoner på att utvisa de tiotusentals som  inte fått uppehållstillstånd men som uppehåller sig illegalt i landet. Samtidigt har Västra Götalandsregionen beslutat om ekonomiskt stöd på 84 000 till organisationen, Ingen människa är illegal, för verksamhet i Trollhättan/Vänersborg.
Västra Götalandsregionen styrs av Alliansen och Miljöpartiet. Det senare hoppar efter varje val mellan rött och blått bara för att få sitta vid köttgrytorna. Politisk moral är  överhuvudtaget ett okänt begrepp i regionpolitiken.
Den nuvarande majoriteten som misslyckas med det mesta i regionen. Särskilt sjukvården som är under all kritik. Majoriteten leds av den politiskt skrupelfrie, förre partisekreteraren i moderaterna Johnny Magnusson.
Magnusson tillhörde det beryktade bunkergänget som körde partiet i botten. Bunkergängets kärna i övrigt bestod av Carl Bildt, Gunnar Hökmark och Per Unckel. Det var dessa som Fredrik Reinfeldt i sin karriärstart inom moderaterna kallade för Bildt-kopior.
Det är inte lätt för väljarna att hänga med i svängarna mellan Reinfeldts ”öppna hjärtan” inför valet, till förslag om att stänga Öresundsbron till att busschaufförer ska agera myndighet genom att sköta ID-kontroll och kunna avvisa flyktingar vid gränsen.
Hela flykting- och migrationspolitiken präglas av fullkomlig förvirring och desperation när det äntligen börjar gå upp för regering och Alliansen det katastrofala läge de har satt vårt land i.
Om de hade haft det minsta förstånd hade de i tid lyssnat på vanligt folks oro för att det var så här illa det kunde gå med en i praktiken oansvarig, okontrollerad flykting- och invandringspolitik.

Rune Lanestrand

5 Responses to Migrations- och flyktingpolitiken är rent schizofren

 1. […] Migrations- och flyktingpolitiken är rent schizofren … klicka här […]

  Gilla

 2. valther skriver:

  God Jul och Gott Nytt År till alla förståndiga mäniskor.

  Gilla

 3. Frazer skriver:

  De bryr sig inte om de infödda Svenskarna som byggt upp landet.De tänker bara på sig själva och sina förmåner-som de beslutat om själva i full enighet.
  Men nu kan man ju glädja sig åt att vi alla är RASISTER i de flesta partier med de beslut som tagits den sista tiden.De får svårt att kasta det i ansiktet på meningsmotståndarna som protesterar mot vansinnespolitiken hädanefter!!!

  Tack Rune och GOD JUL och GOTT NYTT ÅR.

  Undrar vad för galenskaper man skall få uppleva under 2016.För sitt sunda förnuft lär de inte använda då de förnekar allt de ställt till med och skyller på allt och alla .

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Folk i allmänhet har nog vaknat till rätt bra den senaste tiden. Medan politiker och alla politiskt korrekta journalister fortfarande gnuggar sig i ögonen Miljöpartisterna ser extra sömndruckna ut. Jonas Sjöstedt v och Annie Lööf c har ännu inte ensa fått upp ögonen.
   Lyssnade i morse på svt:s nyhetspanel och något dito i tv4. Beklämmande att höra att två kvinnor var värst. De tyckte Sverige skulle vara med och bomba i Syrien.
   Jag som alltid trott att med fler kvinnliga politiker blir det mer fred och färre krig. De två var inte vilka som helst.
   Det var Svenska Dagbladets politiska chefredaktör och Carolin Dahlman ledarskribent på Kristianstadsbladet, Ystads allehanda och Trelleborgs Allehanda.

   Gilla

 4. Anonym skriver:

  Käre Rune!
  Tack för denna drapa! Men det kanske var det enda sätt, som Sverige kunde få ett helt nytt folk på!
  De gamla politikerna är förbrukade – och Johnny Magnusson är i princip död.
  God Jul önskar
  Eva Sternberg

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: