270 specialtränade IS-terrorister

 är enligt norska Dagbladet gömda i Europa som bara väntar på order för att slå till. Och ytterligare 150 ska vara på väg. Uppgiften har bekräftats av norska underrättelsetjänsten PST.

Genom att Sverige nu beslutat delta i USA och Frankrikes krig i Syrien så har risken för terrorattentat även i vårt land ökat väsentligt.

Eftersom politikerna fattar ödesdigra och enligt min mening helt omdömeslösa beslut över våra huvuden så får vi själva försöka skydda oss genom att undvika platser där risken för terrorattentat är störst.

Attentatsmannen som i december 2010 misslyckades och bara dödade sig själv var på väg till Stockholms central. Hans motiv var Sveriges militära deltagande på USA:s sida i Afghanistan-kriget som har lett till hundratusentals döda civila, en enorm flyktingström, ökad fattigdom, lidande och politiskt kaos.

Svenska folkets dom över de politiker som har övergett våra fredliga alliansfrihet som gett fred i 200 år kommer att bli hård när man drabbas av terrorattentat vilket kunde undvikits med en klokare utrikes- och säkerhetspolitik.

Rune Lanestrand

5 Responses to 270 specialtränade IS-terrorister

 1. […] 270 specialtränade IS-terrorister … klicka här […]

  Gilla

 2. L-G skriver:

  The Shock doctrine , på kunskapskanalen se den, eller på svt play. och , många svar fås , om politik senaste 40 år, bla. farligt med yrkesarmé , sälja ut statliga institutioner , Chile . Reagan Thatcher förespråkare. och Terrorism , oligarkerna i Sovjet. mm.
  chicagoskolan.

  Gilla

 3. Frazer skriver:

  http://www.motpol.nu/oskorei/2015/12/20/lastips-rune-lanestrand/

  Ja här slösar de inte på berömmet-inte.

  Gilla

 4. Jan Öhlund skriver:

  I kombination med alltmer ogästvänligt mottagande av flyktingar underlättas rekryteringen till IS som tycks växa snabbare och snabbare.

  Gilla

 5. valther skriver:

  Det är ett farligt spel som Sverige bedriver med sitt militära närvaro i konfliktområden.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: