Åsiktspoliserna mörkade de sexuella massövergreppen på ungdomsfestivalen ”We are Sthlm”

 för att skydda den katastrofalt misslyckade flyktingpolitiken.

Tommy Deogan arbetade med We are Sthlm åren 2000 till 2012 och var också på plats i somras när hundratals unga tjejer utsattes för sexuella övergrepp. Som dåvarande lokalpolitiker i Centerpartiet försökte han under 2015 förgäves att få de andra politikerna att göra något åt de ständigt återkommande övergreppen mot svenska flickor.
– Det var många som visste om det här. Jag berättade om det helt öppet men det fanns inget intresse alls, det var snarare jag som fick hammaren på mig säger Deogan.

Under gårdagen avslöjade Nyheter Idag att Hanne Kjöller på Dagens Nyheter hade fått uppgifter om övergreppen i somras men valde att tiga när hon fick veta att samtliga omhändertagna killar och män var ensamkommande från Afghanistan och Syrien.

De stora medierna är så fega och lägger nu som vanligt skulden på polisen. I stället för att öppet erkänna hur de själva utövat censur och angripit allt och alla som vågat gå utanför den snäva åsiktskanalen.

Hur ska inte de stackars utsatta tonårsflickorna känna sig när samhället/medierna sviker dem så totalt bara för att ge en glättad bild av den havererade migrations-och flyktingpolitiken.

Rune Lanestrand

10 Responses to Åsiktspoliserna mörkade de sexuella massövergreppen på ungdomsfestivalen ”We are Sthlm”

 1. […] Åsiktspoliserna mörkade de sexuella massövergreppen på ungdomsfestivalen ”We are Sthlm” – för att skydda den katastrofalt misslyckade flyktingpolitiken … klicka här […]

  Gilla

 2. Rune Lanestrand skriver:

  Först förföljer media och hänger ut enskilda polismän i sina försök att tysta polisen. Nu försöker de dessutom skylla på polisen för allt de själva under åren mörkat problem som rört migrations- och flyktingpolitiken. I denna artikel nedan framgår tydligt hur falska anklagelserna mot polisen är för att ha hemlighållit sexövergreppen på festivalen We are Sthlm. http://nyheteridag.se/sa-morkade-dagens-nyheter.

  Gilla

 3. Kriss skriver:

  Vad är detta för trams?! Nu är det Putin som ligger bakom med enligt svensk media. Hur dum är svensk media med rysshatet?!

  http://www.friatider.se/liberaler-misst-nker-putin-bakom-avsl-jandet-om-dns-m-rkl-ggning

  Man skäms som svensk.

  Gilla

 4. Rune Lanestrand skriver:

  Det är närmast löjeväckande att se hur de politiskt korrekta journalisterna i de stora medierna som i åratal förminskat de problem som den misslyckade migrations -och flyktingpolitiken ställt till med, skyller detta på polisen.
  De verkar helt förvirrade när det går upp för dem att deras mörkning av problemen har bidragit till att skapa de stora problem den oansvariga migrations- och flyktingpolitiken fört med sig.
  Åsiktspoliserna börjar kanske förstå att om man inte vågar ta upp samhällsproblem till debatt kan man heller inte lösa dem.
  Deras rasistkort som också politikerna använt har ställt till med mycket elände.

  Gilla

 5. Rune Lanestrand skriver:

  Dan Eliasson vrider sig som en orm när han i tv4 Nyheterna för första gången konfronteras med sitt grovt nedsättande personliga angrepp på Jimmy Åkesson. Om det är lämpligt att som statstjänsteman ta offentligt partipolitiskt ställningstagande? Att frågan fick ställas tolkar jag som att åsiktspoliserna på Aftonbladet, Expressen, Dagens Nyheter, Radio och tv håller på att tappa greppet över vad som får sägas eller inte sägas i det offentliga rummet.

  Gilla

 6. Anonym skriver:

  Ett enligt mitt tycke positivt inslag i gårdagens Aktuellt var när den kvinnliga reportern vågade konfrontera polischefen Dan Eliasson med att han uttalat att SD:s politik fick honom att kräkas. Hur skall då poliser i karriären våga rapportera något som kan tänkas gå på tvärs med denne den högstes uppfattning?
  Sedan är det också typiskt att detta kommenteras väldigt lite i dagens tidningar. Åsiktskorridoren fungerar.
  Tack och lov finns sidor på datorn och bloggar som denna där man kan diskutera verkligheten.
  Tack Rune

  Gilla

 7. Jan Öhlund skriver:

  Otroligt dumt tilltag att mörka för att skydda flyktingars rykte. Dumt på flera sätt. Deras övergrepp förblir okänt och kan fortsätta och bli ännu värre. När allting nu avslöjas får ju helhjärtade, flyktingvänliga människor sin tro på generös flyktingpolitik en allvarlig knäck. Min tro till exempel. Polisens dumhet har gjort saken värre och medverkat till att bevakning och kontroll av potentiella våldsverkare uteblivit. Vilket innebär att de ostört kunnat fortsätta sin tarvliga verksamhet. På sitt sätt är den svenska polisen minst lika korkad som förövarna. Förlorarna är de antastade flickorna plus alla oskyldiga flyktingar som oförtjänt blir utsatta för hat och utestängning. Polisen är inte heller några vinnare.

  Riktigt tragiskt.

  Gilla

 8. Cavatus skriver:

  Detta bevisar att mångkulturalismen övertrumfar feminismen (jämställdheten) trots att vi har en feministisk regering. Vilka hycklare!

  Gilla

 9. Witek Solowiow skriver:

  Ja, detta är så väl placerat i tiden med tanke på den offentliga kritiken i svenska medier mot ”hotat mediefrihet i Polen”…, vilket idag ter sig absurt. Ett fint inlägg från polska volleyboll fans under matchen med Tyskland. Man höll transparent där det stod : You take care of your women, we take care of our democracy !

  Gilla

 10. Frazer skriver:

  Ja det är ju bara toppen på isberget som skymtar.Det kommer mera var så säker.PKisterna retirerar på alla fronter och deras vapendragare ”journalisterna” i SR och SVT och pressen är vilsna och vet inte vad som hänt.Jo nu får de väl skriva och upplysa Svenska Folket om tillståndet i landet och skriva sanningen som de undertryckt med lögner och halvsanningar i åratal-

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: