Nya terrorattacker är att vänta

så länge det råder krig i Mellanöstern. Det är oerhört naivt och tro att vi nu kan skydda oss  med mer gränskontroll och straffskärpning för deltagande i IS terrorism i Syrien.
IS-krigarna finns redan här.Hur många hemvändande IS-krigare det kom in i vårt land bland de 160 000 som kom in okontrollerat under  förra året vet vi inte. Den officiella siffran är 300.

Ju närmare vi knyts till NATO och USA ju större blir risken för terrorattentat i Sverige.
Detta närmande som skett under senare år är inte förankrat hos Svenska folket. Därför kräver vi folkomröstning om värdlandsavtalet och en återgång till vår framgångsrika alliansfrihet som gett oss en unik fred i 200 år.

Rune Lanestrand
Krigsplacerad 20 år  i Centrala Beredskapsnämnden för psykologiskt försvar.

https://secure.avaaz.org/en/petition/Vi_vill_folkomrosta_om_NATO_och_Vardlandsavtalet_Vi_vill_ha_fortsatt_fred_med_Ryssland_och_ovriga_varlden/?pv=0&fb_action_ids=10153531281161270&fb_action_types=avaaz-org%3Ajoin

3 Responses to Nya terrorattacker är att vänta

 1. Rune Lanestrand skriver:

  USA bedriver i praktiken global statsterrorism som skapat vår tids största flyktingströmmar. Och den politiken har Sverige backat upp mer och mer under de senaste åpen. Oberoende av regeringen sammansättning. Den omtalade feministiska ännu inte satt några synliga spå och Stefan Löfven låter mer och mer som. George W Bush.

  Gilla

 2. Anne Ringborg skriver:

  Så rätt Rune, så rätt!

  Gilla

 3. Diana Fernlund skriver:

  Jag uppfattar också att både Nato och FN är lika med USA, journalisterna skrev världssamfundet under Balkankrigen. Då bombades bl. a. Basra och Fallujah med uran-vapen, vilket medförde att kvinnornas foster förstördes. Bilder finns på nätet.
  När järnridån revs, då lades Warsawa-pakten ner, det var väl östblockets motsvarighet till NATO under kalla kriget. Alltså, även NATO ska avvecklas!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: