Fredsuppropet har redan nått etappmålet

på 750 underskrifter vilket är mycket fler än jag vågat hoppas på med tanke på de stora mediehusen dagliga propaganda för NATO-medlemskap och upprustning.
På alla sätt undviker mainstream media belysa hur vårt land blir militärt ockuperat om Värdlandsavtalet med NATO går igenom. Eller hur Sverige då dras allt mer in i USA:s krigspolitik som syftar till världsherravälde.
Tack till alla som delar och sprider fredsupproret. Uppslutningen visar att vi trots små resurser att nå ut har har många som vill delta i vårt upprop som egentligen är ett gräsrotsuppror mot att Sverige mer och mer anammar USA krigsretorik.
Rune Lanestrand
https://secure.avaaz.org/en/petition/Vi_vill_folkomrosta_om_NATO_och_Vardlandsavtalet_Vi_vill_ha_fortsatt_fred_med_Ryssland_och_ovriga_varlden/?pv=1&fb_action_ids=1490994310931054&fb_action_types=avaaz-org%3Ajoin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: