Miljöpartiet – ett stalinistiskt parti

som tappar allt eventuellt kvarvarande förtroende när man inte tål minsta kritik utan rensar bort de som råkar ha en egen mening om partiets politik.
Carl Schlyter och Valter Mutt som vågade kritisera värdlandsavtalet med NATO har inte längre kvar sina tunga uppdrag.
Åsa Romson som var så oduglig att hon petades som språkrör utses till ordförande i EU-nämnden. Närmast skrattretande om det inte var ett av riksdagens viktigaste uppdrag.
Jag frågar mig. Vad har Miljöpartiet i dag egentligen för existensberättigande sedan ledningen har svikit alla sina vallöften och som inte tål minsta intern kritik.
Nu är det viktigare än någonsin att svenska folket får säga sitt i en folkomröstning om NATO och vår alliansfria politik som gett Sverige fred i 200 år.
https://secure.avaaz.org/en/petition/Vi_vill_folkomrosta_om_NATO_och_Vardlandsavtalet_Vi_vill_ha_fortsatt_fred_med_Ryssland_och_ovriga_varlden/?pv=1

Rune Lanestrand

2 Responses to Miljöpartiet – ett stalinistiskt parti

 1. Rune Lanestrand skriver:

  -Partipiskan, som främst sitter i Gustav Fridolins hand, viner över de som försvarar de gröna värden som miljö- och fredsrörelsen burit in i partiet.
  -För många av oss som var med från början känns det som ett hån. Miljöpartiet har blivit fattigare.
  -Få miljöpartister anade nog att det var detta Gustav Fridolin menade när han lovade ”skärpt politik” som ett led i att bli omvald efter sina klavertramp.
  -Förmodligen får språkrören ett antal ryggdunkningar av Stefan Löfven skriver tidigare språkröret Birger Schlaug på sin blogg.

  Gilla

 2. "Sparven" skriver:

  Miljöpartiet har blivit sånt otäckt parti som styrs av vissa i partitoppen, man rensar ut folk för de arbetar för vad Miljpartiet handlar om – fred och miljö!

  Hoppas de åker ut med den sjuka attityden!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: