Behövs hundratals frivilliga volontärer i svenska invandrarghetton

som på ett förskönat språk kallas för utanförskapsområden. Det senare låter inte så farligt men det är drygt 50 områden där samhället mer eller mindre tappat greppet.
Kriminella ligor styr, polisen drar sig för att åka dit, knark kan säljas öppet, skottlossning är vardag, handgranater kastas och människorna känner ingen samhörighet med det svenska samhället. Stora militanta ungdomsgrupper hatar både polisen och samhället.
Alla närmast olösbara problem som den oansvariga flykting- och migrationspolitik som olika regeringar skapat kräver nu politikerna att polisen ska lösa. Men de har inte en chans. Och det vet politikerna men gör inget. Står fullkomligt handfallna, närmast panikslagna och vet inte vad de ska göra. Vad Mona Sahlin påstods uträtta är vid det här laget inget mindre än en ren bluff. Ett riktigt dåligt skämt.
Jag tycker inte det är mer än rätt att de politiker, journalister, fisförnämt kulturradikalt vänster-och högerfolk nu kryper fram och tar ansvar för den, för vår land så förödande politik, de har propagerat för.
De ska nu ta sitt ansvar och ställa upp som frivilliga i de laglösa områden som bara blir fler och fler. Visa sitt eventuella mod och inte gömma sig i propagandacentraler som riksdagen, radio/tv och bakom skrivborden i de stora tidningshusen. Ni är förlorarna. Ni har ljugit hela tiden. Ta nu ert ansvar för vad ni har ställt till med.
Ni ska också be om ursäkt för att ni fört svenska folket bakom ljuset och förtigit de oerhörda social problem den havererade migrations- och flyktingpolitiken lett till. Ni ska också be om ursäkt för ni satt rasiststämpel på alla som varnat för precis den utveckling som vi ser i dag. Där det trygga Sverige är ett minne blott.
De medier som varit värst i sin hets håller nu under galgen på att börja ge lite mer av hela bilden av den ökande laglösheten i den växande slummen. Bra men de kommer ändå inte ifrån den historiska skulden för den ohållbara situation Sverige befinner sig idag.
För den som  bor i fina områden och till äventyrs inte märker av elände och kaos utan tror att det är nog inte så farligt kan läsa detta reportage i Expressen som nu av ekonomiska upplageskäl vänder kappan efter vinden. Sent ska syndarna vakna!

Rune Lanestrand

4 Responses to Behövs hundratals frivilliga volontärer i svenska invandrarghetton

 1. Anonym skriver:

  Utanförskapsområden 200
  No go zones 50
  I övrigt är frågeställningen korrekt, förutom att jag har påpekat detta för folk några vaknade men de flesta tyckte att det var för HEMSKT att diskutera de föredrog ”Bonde söker fru” o ”Lets Dance”.

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Ja det är kanske det största problemet att så många tror att om de bara inte engagerar och oroar sig blir allting bra. I stora kretsar är det nästan fint att vara ytlig och inte bry sig om samhällets utveckling. De värjer sig på olika sätt mot verkligheten. Denna inställning är ett hot mot demokratin.

   Gilla

 2. Frazer skriver:

  Ja de får skörda vad de har sått de 87 %..

  Gilla

 3. Anonym skriver:

  Bra!
  Eva

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: