Makteliten festar ihop sig i Almedalen och vi betalar

 Lämmeltåget av politiskt korrekta journalister, politiker, lobbyister och näringslivets höjdare har lämnat fastlandet i privatplan, segelbåtar överlastade färjor och flyg i skytteltrafik som förorenar och spär på algblomningen i Östersjön extra den här veckan.
För att inte tala om alla transporter av sprit och vin och delikatesser till alla gratisätarna. I fjol kollapsade reningsverket i Visby på grund av höga halter alkohol och lyxdrogen kokain. Flitigt använd av journalister, inom kultur- och kändiseliten eller personer inom finansbranschen. (inga syntetiska cannabinoider här inte)
Det går inte att slå på tv, radio eller öppna en tidning utan att rutan fylls av alla dessa utnötta, inställsamma ansikten som man sett till leda. I ett vimmel av bakfulla journalister som är ännu mer servila än vanligt mot höga politiker och andra makthavare.
Aldrig framgår symbiosen mellan journalister och höga politiker och övriga samhällstoppar så tydligt sedan de gaggat ihop sig vid groggarna frampå småtimmarna i Visbys källarvalv.
Klart att man blir lite förb-d när notan som vanligt går till oss skattebetalare som samtidigt förutsätts att vi utan protester ska nöja oss med gammal politisk, möglig skåpmat från de som är på god väg att förstöra vårt land.
Politiker som struntar i våra gamla och sjuka för att få sola sig i glansen av Fredrik Reinfeldts humanitära stormakt som nu ligger i spillror. Men om vårt lands ödesfråga, det växande antalet mer eller mindre laglösa förortsghetton kommer riksdagens Dö-partier knappast att tala om i Almedalen.

Rune Lanestrand

6 Responses to Makteliten festar ihop sig i Almedalen och vi betalar

 1. Rune Lanestrand skriver:

  Göran Greider i Dala-Demokraten är inte bara kritisk till den stora konsumtionen av socker utan också mot det industriella gift- och kemijordbruket. http://www.dalademokraten.se/opinion/debatt/giftkriget-mot-jordgubbarna-fortsatter-med-oforminskad-frenesi

  Gilla

 2. Rune Lanestrand skriver:

  Tycker lite synd om Ebba Busch Thor där hon kämpar på med sitt klämkäcka mantra; förnyelsearbetet inom kd ska locka väljare. Hennes politiskt förvirrade budskap som kryssar mellan öppna gränser för återförening av familjer och JAS-plan till Syrien går inte hem bland väljarna.

  Gilla

 3. Rune Lanestrand skriver:

  Det var en helt smaklös och seg politisk biff som Annie Lööf (c) serverade i Almedalen i går. Den innehöll dessutom både rester av växtgifter och även GMO som både partiets kusin LRF och centern numera säger ja till.

  Gilla

 4. Rune Lanestrand skriver:

  Du som tror när politikerna talar om att integrationen fungerar kan läsa Expressens skrämmande reportage om hatet mellan Shia och Sunnimuslimer i Vivalla i Örebro. http://www.expressen.se/nyheter/longread/utanforskapet-inifran/har-i-orebro-vill-jag-egentligen-rycka-tag-i-barnen-och-saga-ingen-mer-ska-til/

  Gilla

 5. Rune Lanestrand skriver:

  Jan Björklund vill ha mer EU vilket säkert bidrar till att Liberalerna kommer under fyra-procentspärren i nästa val.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: