Det ohyggliga har hänt igen

 

Denna gång i Tyskland. Nästa gånga kan det vara vårt eget land medan de politiskt korrekta politikerna och journalisterna hukar på sina sommarställen och låtsas som om allt elände de ställt till med ska ordna sig självt.

Västvärldens ledare (även medier) är otroligt naiva när de tycks tro att deras krig i Mellan-östern med miljoner dödade, skadade och enorma flyktingströmmar inte skulle leda till hämnd i form av terrorattacker i bl a USA och Europa.

Frankrike är vid sidan av USA mest pådrivande och det land som till varje pris vill hålla kvar sitt politiska och ekonomiska inflytande i sina forna kolonier. Bl a i Mali. Därför drabbas de mest.

Kriget mot terrorismen som president Bush startade har utvecklats till en ren katastrof där nu även Sverige ska visa sig lojala med en föråldrad krigsideologi som bara leder till ökat dödande och lidande i världen.

Vi måste få till stånd en folkomröstning om vår utrikespolitik och närmandet till NATO för att stoppa krigsspiralen och innan vi blir lika terrordrabbade som Frankrike och nu också Tyskland.

Rune Lanestrand

https://secure.avaaz.org/en/petition/Vi_vill_folkomrosta_om_NATO_och_Vardlandsavtalet_Vi_vill_ha_fortsatt_fred_med_Ryssland_och_ovriga_varlden/?pv=1

3 Responses to Det ohyggliga har hänt igen

 1. Rune Lanestrand skriver:

  Just nu kablas ett nytt terrorattentat ut över världen. Denna gång i Munchen. Ju hårdare IS pressas i Mellanöstern ju fler attentat i de länder som är med i Västalliansen. Att tro något annat är ytterst naivt. Kriget mot terrorn vänds nu mot väst vilket alla som följt krigen i Mellanöstern varnat för.

  Gilla

 2. allanp3 skriver:

  Håller helt med dig. USA. ENGLAND OCH FRANKRIKE ÄR NÅGRA AV DE MEST KRIGISKA NATIONERNA I VÄRLDEN.
  Prestige o egoismen är det som styr idag.

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Blir ändå överraskade över att folk i de länder de bombar för att komma åt deras naturtillgångar vill hämnas.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: