Allt fler inser att hemvändande IS-krigare

och hotande terrorattentat utgör en större fara än Ryssland. Överraskande att DN som på ledarplats dagligen tillsammans med public service och övriga politiskt korrekta redaktioner hetsar mot Ryssland publicerar denna artikel.
Men de vågade väl inte när Hans Blix och fyra tidigare ambassadörer med stor utrikespolitisk erfarenhet är författare. Skandalen skulle bli för stor.
Hur ska NATO-fanatikern Jan Björklund (l) bemöta detta väl underbyggda inlägg, om hur ytterst farligt en NATO-anslutning är för Sverige, kan jag undra.

Hjälp till att sprida detta fredsupprop.  https://secure.avaaz.org/en/petition/Vi_vill_folkomrosta_om_NATO_och_Vardlandsavtalet_Vi_vill_ha_fortsatt_fred_med_Ryssland_och_ovriga_varlden/?pv=1

Nödvändigt med relationer. Sverige får inte drabbas av beröringsångest inför Ryssland.
dn.se

Rune Lanestrand

10 Responses to Allt fler inser att hemvändande IS-krigare

 1. […] under så att vi får slut på den farliga utvecklingen här […]

  Gilla

 2. rob2 skriver:

  Det är
  sådana här idioter och psykopater natovännerna gillar,
  https://www.rt.com/usa/355291-morrell-kill-russians-clinton/

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Det är sådana personer som är Reinfeldts närmaste umgänge sedan han flytt till USA för att slippa ta ansvar för allt elände han har ställt till med i Sverige.

   Gilla

 3. JAN BENGTSSON skriver:

  Nåja, först kom man rätt bra överens med Hitler…
  Delade kakan mellan sig.

  Gilla

 4. Rune Lanestrand skriver:

  Ja Agneta, det är obegripligt hur alla medier inte minst public service, skrämmer för Ryssland och försöker inbilla svenska folket att det skulle stärka freden om vi går med i NATO.
  Praktiskt taget alla länder som släppt in NATO har blivit hårt drabbade av krig och elände. Det är nu dags att svenska folket får säga sitt om vårt allt närmare samarbete med NATO och elitens propaganda för fullt medlemskap.
  Redan värdlandsavtalet har kraftigt ökat risken för att Sverige dras in i ett krig mellan USA och Ryssland.
  Nu gäller det att markera kraftigt att vi vill ha ett neutralt och fredligt Sverige som verkar genom diplomati i stället för med vapen. En beprövad säkerhetspolitik som gett oss en unik fred i 200 år.

  Gilla

  • Jan E skriver:

   Massmedierna har ett fåtal ägare med gemensam agenda, som sannolikt är kopplad till Bilderberggruppen och den angloamerikanska oligarkin.
   Vet inte om Sverige varit så värst neutralt, vi var uppknutna till NATO på den tiden det gamla Sovjetunionen utgjorde ett hot. Däremot var vi alliansfria.

   Gilla

   • Rune Lanestrand skriver:

    Ja det har skett en stor förändring av ägandet inom media. Nästan alla mindre tidningar ägs numera av stora koncerner som Stampen, Bonnier, Shipstedt, Ander m fl.
    Nästan alla har tagit bort möjligheten att komma med synpunkter på ledare och politiska krönikor. Hundratals journalister har fått gå och de som är kvar anpassar sig allt mer till ägarnas intentioner.

    Gilla

 5. martinne skriver:

  Vem finansierar all denna sjuka natopropanda och hets mot ryssland egentligen? Nato? De vill ju lura sverige med propaganda för medlemskap i nato.

  Gilla

 6. Agneta Norberg skriver:

  Ryssland har upplevt nära nog förintelse i samband med andra världskriget, då 27 miljoner dödades och landet låg i ruiner,1945. Landet kommer inte att tillåta ett krig till på sitt territorium. Sverige ska vara mycket försiktig med sin granne som har genomlevt ett sådant trauma för att rädda oss alla från nazismen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: