Uppror i vänsterpartiet mot ledningens bugande för islamister

Ett inlägg i rättan tid – ord och inga visor

Det är inte bara miljöpartiet som ger efter för islamisterna för att få röster. Tio tunga vänsterpartister skriver till sitt parti: -”Respekten för andra folks kulturer” kan dock knappast bestå i att man låter vissa grupper praktisera traditioner från sina ursprungsländer såsom månggifte, tvångs- och barnäktenskap, könsstympning och hedersvåld och därmed ställa sig över svensk lag.
http://www.aftonbladet.se/debatt/article23364903.ab

Rune Lanestrand

7 Responses to Uppror i vänsterpartiet mot ledningens bugande för islamister

  • Rune Lanestrand skriver:

   Missa inte detta till synes intetsägande inlägg. Länken http://tino.us innehåller polisens interna utredning om sexuella övergrepp på We are Sthlm. Där framgår en helt annan bild än den som getts allmänheten.
   Här kan man läsa: “Stora ungdomsgäng har sökt konfrontationer med varandra under kvällarna. En polisiär framgång har varit att snabbt identifiera och omhänderta anförarna, varpå läget då lugnar sig avsevärt.
   Gängen har i år varit lite större och äldre än tidigare år (ca 50-tal, 16-20 år). Mest utåtagerande har ett ungdomsgäng av s.k. ensamkommande flyktingungdomar varit, de flesta från Afghanistan. Även ett gäng med Marockanska ungdomar har varit mycket våldsaktivt”

   Gilla

 1. JAN BENGTSSON skriver:

  Allt i avsikt att rasera vårt samhälle!

  Långt om länge, leve revolutionen…

  Gilla

 2. Monica Dahlby skriver:

  Reinfeldt avskaffade mer eller mindre svensk grundlag med att signera Lissabonfördraget och kvinnosynen som beskrivs ovan är väl knappast särskilt signifikant för vänstern.

  Gilla

 3. Mycket glädjande att någon vågar stå upp för svensk kultur och lag. Det är tragiskt för flertalet när blåljuspersonal inte vågar sig in i vissa områden. Rädslan gagnar endast ett fåtal.

  Gilla

 4. Rune Lanestrand skriver:

  Erik Svensson har följande kommentar i AB: – Vänsterpartiet har en skrämmande kvinnosyn. De ser mellan fingrarna när flickor könsstympas och gifts bort vill medelålders män mot betalning. De avfärdar larm om sedlighetspoliser och religiös extremism i förorterna och förespråkar könsapartheid i simhallar och på konserter och fritidsgårdar.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: