Ytterligare en av världens farligaste terrorister USA:s vicepresident Joe Biden

 

besöker nu delstaten New Sweden. Den  politiska eliten står på tå stolt över att på nytt få så fint besök från vår nya huvudstad Washington. De är naiva tro  att USA vill Sveriges bästa medan spåren förskräcker och så tydligt visar att USA endast ser till sina egna intressen.
Ögonen glittrar på reportrar i public service när de kan berätta om att USA:s vicepresident besöker vår lilla delstat och med närmast förtrolig röst berättar att statsterroristen Biden ska tala om säkerhetsläget i vårt närområde.
Ett läge som skapats av USA och NATO som vill ha krig med Ryssland. Men det skulle aldrig de politiskt lika korrekta som fega journalisterna på public service eller övrig mainstream media våga säga.
I min hemtrakt fanns ett talesätt.”När storgubbarna träffas blir det farligt för småfolket.” Denna klokhet gäller i dag mer än någonsin.
USA är ytterst oberäkneligt. Nyss var de i allians med kurderna i Syrien. I dag samarbetar de med Turkiet som inlett en bombintensiv mot kurderna. De bekämpar IS  som USA själva var med och byggde upp. Mycket pekar också på att USA låg bakom den nyligen genomförda militärkuppen i Turkiet som är deras allierade i NATO sedan decennier.
Detta visar att NATO och USA inte kan ge vårt land någon som helst säkerhet. Redan värdlandsavtalet ökar risken för att vi dras in i USA:s krigspolitik som ligger bakom miljoner dödade och lemlästade och tiotals miljoner människor på flykt.

Säg ifrån och stöd gärna uppropet för fred och mot NATO  https://secure.avaaz.org/en/petition/Vi_vill_folkomrosta_om_NATO_och_Vardlandsavtalet_Vi_vill_ha_fortsatt_fred_med_Ryssland_och_ovriga_varlden/?pv=1

Rune Lanestrand

18 Responses to Ytterligare en av världens farligaste terrorister USA:s vicepresident Joe Biden

 1. Torsten Johansson skriver:

  Det känns oftast bra att läsa det Du skriver Rune så även denna gång. Ser själv ingen politisk motsättning mellan USA/Nato (Turkiet) och ISIS(L). Attacken som nu pågår mot de syriska kurderna, är en kuliss för att hålla gränsen till Turkiet öppen för pusskalaset mellan ISIS och USA/Nato. Turkiet utgör ju nu trampolin för ISIS infiltration av EU . Helt enligt USA, Saudi och Israels långsiktiga planering. Deras mål är ett försvagat Europa. USA:s knähundar,, i vår egen regering, har tydligen privata problem med Putin. Ministrarna vill få oss att frukta ryssen, när de i stället borde ägna sig åt ISIS clandestina etablering i Sverige.

  Gilla

 2. Lars W skriver:

  Bidén? Är inte det en toalettmöbel?

  Gilla

 3. Rune Lanestrand skriver:

  Hyckleri på högsta nivå

  Stefan Löfven inledde presskonferensen med att säga att samtalet varit givande, och att relationerna mellan USA och Sverige är starkare än någonsin.
  – Vi har pratat om den globala flyktingkrisen och hur vi skapar stabilitet i världen. Biden sa vidare att fler länder måste bidra för att lösa flyktingsituationen, att Nato kommer öka sin närvaro i Baltikum och att inget land ska kunna använda energi som ett vapen. När det är just det USA gör.
  Vilket hyckleri när det också är USA som genom sina krig i Mellanöstern har dödat och lemlästat miljoner och skapat tiotals miljoner flyktingar. En politik som helt obegripligt backas upp av Sverige. Att han inte skäms Löfven. Han tycks inte ha minsta skam i kroppen bara han får synas med de stora som naturligtvis ser honom som en nyttig idiot för sina krigiska syften.

  Gilla

 4. Zekerias Varg skriver:

  Nu bör bloggaren ta del av följande utbildning. Vilka är USA ? Vilka äger Federal reserv bank ? Hur ser det konglomeriatet ut där denna enskilt kontrollerade centralbank ingår? Är det inte så att Ryssland, vilka är Ryssland?, har samma styre i den djupa skuggan som USA ? Vilka kontrollerar ryska naturtillgångar? Vilka banker kreditsätter den ryska staten och folket? Har ägarna där ngt gemensamt med banker i väst? Titta en gång djupt här. Finns det ngn sanning bakom att ur hegelian dialectic där samma banksters kontrollerar bägge sidor så kommer nya CO2 kreditbaserade valutan under global superstat att i en framtid framträda?

  http://www.klimatupplysningen.se/2016/08/25/rockefeller-och-klimathotet-del-9-road-paris/

  Bidragsmigration är motorn för tillväxt i det enskilt kontrollerade kreditbaserade monetära systemet idag. Polarisering dess upprätthållare och nerdumning i sk statism dess fundamenta.

  Gilla

 5. 25 aug | skriver:

  […] Rune Lanestrand om det motbjudande fjäskandet för Biden […]

  Gilla

  • Malin skriver:

   Detta är så oerhört sant! Det är inte Putin vi skall vara rädda för det är makteliten i ett korrumperat USA. Vi lever i en väldigt kuslig värld just nu och svenskarna begriper inte att media bara är en propagandakanal. De litar fullt ut på systemen. Varje gång jag lyfter frågan med oliika människor väljer de att följa flocken och tycks vara inkapabla att göra en kritisk analys själva. Det är sorgligt och beteendet är en solid bas för kommande katastrofer. Vet inte längre vad jag skall taga mig till för att få folk att ändra blickfång ifrån kändisar, instagram, facebook etc till att istället börja ifrågasätta vad som egentligen sker i vår värld.

   Det är en liten tröst att vi tycks vara någon liten procent i alla fall som har kvar förmågan att tänka.

   Gilla

   • Rune Lanestrand skriver:

    Jag känner ofta precis som du Malin. Att gammalmedia främst är propagandakanaler för överheten och dess värderingar. En ljuspunkt är privata bloggar och samhällsengagerade inlägg på facebook. Utan dem som vi alla vara ännu mer hjärntvättade.
    Jag skulle bara önska att fler använde sin yttrandefrihet och tog upp samhällsfrågor som upprör dem men som de bara pratar om hemma vid köksbordet.
    Det är så viktigt med ett personligt engagemang då politikerna har isolerat sig i sina partibunkrar och kör sitt race högt över våra huvuden. I synnerhet när det gäller invandring, flykting och säkerhetspolitik.

    Gilla

 6. JERRY skriver:

  Vad är detta för dumheter som pågår i Sverige egentligen – media och politiker hyllar krigsstaten USA.. Går inte en dag utan att Socialdemokraterna ska hylla USA som står bakom krig och är delaktig i flyktingströmmarna till Sverige.

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Socialdemokraterna under Stefan Löfven blir allt mer obegripliga att förstå sig på. Jag har från första stund varit skeptisk till den mannen som inte tycks ha någon som helst politisk kompass utan viljelöst låter sig imponeras av och styras av USA.
   Löfven är en säkerhetsrisk och kan genom sin undfallenhet dra in Sverige i krig med Ryssland tillsammans med NATO och USA.

   Gilla

 7. Rune Lanestrand skriver:

  Public service förnekar sig inte heller i sin servila journalistik gentemot USA. Helt plötsligt är Joe Biden en enkel person. Men vad miljardärfamiljen Biden har för sig i Ukraina tiger man förstås om. Hunter Biden, Joe Bidens son, har fått ett toppjobb på Ukrainas största gasjätte.
  I Stockholm i dag vill hans far stoppa Rysslands gasledning till Europa genom Östersjön medan Stefan Löfven nickar med. För USA är utrikespolitiken bara en fråga om pengar. Får man inte vad vill ha av gas och olja krigar man.

  Gilla

 8. Rune Lanestrand skriver:

  Aftonbladet vill inte vara sämre:

  ”Fint folk kommer sent.
  50 minuter försenad anlände USA:s vicepresident Joe Biden till Rosenbad för att möta Stefan Löfven.
  Men statsministern verkade lika glad för det och de båda skakade hand med breda leenden.” Min kommentar. Den mediala och politiska elitens fjäsk och underdånighet mot USA når ständigt nya höjder.

  Gilla

 9. Rune Lanestrand skriver:

  Expressen: På flygplatsen möttes toppolitikern av Margot Wallström. De två kramades om när de träffades på landningsbanan, där en röd matta rullats ut.
  Joe Biden och Margot Wallström sågs skämta och gestikulera, och den amerikanska vivepresidenten lade sin hand om Margot Wallströms axel.

  Gilla

 10. Rune Lanestrand skriver:

  Nu vet vi i varje fall vad feministisk utrikespolitik är när Margot Wallström mitt i natten åker ut till Arlanda för att möta en representant för en av vår tids mest krigiska nationer med upprepade krigsbrott på sitt samvete. (om det finns något) Kindpussar och kramar som om det vore ett släktmöte. Jag mår illa för att travestera Magnus Uggla. Riktigt illa.

  Gilla

 11. Agneta Norberg skriver:

  Bra, att du säjer ifrån ordentligt om vice presidenten Biden och pekar på undfallenheten hos både Sveriges styrande och journalistkår. Bra att du nämner att USA med största säkerhet låg bakom kuppen. Det är ju bara en i raden av många, ibland ohyggligt blodiga maktövertaganden, av den del av militären som är och var lojala med USA. Den senaste 1980 var ju en ohygglig händelse,styrd av USA. Bidens son har ju etablerat sig i USAs senaste koloni, Ukraina ,där sonen etablerat vad jag förstår ett företag. Alla höjdare i Turkiet är uppenbarligen inte riktigt eniga.
  Vi får se hur Putin lyckas manövrera det hela. Ryssland är ju oerhört trängd-USAs Sjätte Flotta opererar ju idag bl.a. i Svarta havet.
  Har skrivit en bok om Turkiet som kom ut 1999: Förtryck och Motstånd.

  Gilla

 12. Admin skriver:

  Reblogga detta på Om Sverige NU.

  Gilla

 13. Rune Lanestrand skriver:

  Bra tillfälle att arrestera Joe Biden och föra honom till krigsförbrytardomstolen i HAAG. Det skulle ge Sverige stor respekt i stora delar av världen om man sedan plockar den ene krigsförbrytaren efter den andre som kommer på besök från Vita Huset eller från länder som begår krigsbrott. De som Nelson Mandela kallade för politiska rovdjur.

  Gilla

 14. milo417 skriver:

  Skickat från min Samsung-enhet

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: