Mycket väsen för lite ull

är väl det rätta betyget på gårdagens partiledardebatt i svt. Den var tråkig med ständiga upprepningar och fraser som jag hört till leda. Kanske det finna andra som tycker tvärtom.
Jag hade hoppats att partierna skulle ta sig samman och diskutera det alla pratar om. Nämligen det ständigt ökade våldet på gator och torg. Närmast en epidemi av våldtäkter, skottlossning och knivslagsmål med dödlig utgång.
Om den politiska eliten och politiskt korrekta medier tror att vi ska glömma denna hemska, oacceptabla utveckling som vårt land är inne på så tar de helt fel. Det är detta som så många oroar sig för och kräver att politikerna tar på allvar och sätter stopp på våldet.
Först och främst måste man få ordning inom polisen genom att avskeda rikspolischefen Dan Eliasson och ersätta honom med en förnuftig människa. Sker inte det snart så drar Eliasson  med sig inrikesminister  Anders Ygeman i fallet.                                                              Så länge regeringen och Alliansen skenfäktas, i praktiken stöttar varandra och hela tiden fegt och hållningslöst undviker att ta på allvar de enorma problem som den havererade flyktingpolitiken och invandringspolitiken lett till blir den politiska debatten ointressant. Så länge DÖ-partierna kan företa sig hur odemokratiska metoder som helst bara de tror att det missgynnar Sverigedemokraterna. Så länge denna enfald får råda kommer den politiska debatten vara närmast löjeväckande. Allt går bara ut på att de som röstar på SD inte ska respekteras. Inte särskilt demokratiskt anser jag!

Rune Lanestrand

6 Responses to Mycket väsen för lite ull

 1. M.K skriver:

  Att någon ens orkar följa denna cirkus till politik! Löfven är ju en ren clown. Först babblar han om att sd är nazister sen backar han, vet gubben inte ens vad som sprids från hans mun kanske?

  Gilla

 2. Torsten Johansson skriver:

  Hälften av djurlivet i haven borta. Homosex favoriserad. Vålstäckt, mord o misshandel har fått en egen fri körfil i städerna. Genmodifiering av människor pågång. TTIP och ytterligare globalisering på gång. En supermakt löser sina inrikes sysselsättningsproblem och orättfärdiga anspråk med krig efter krig. Vår pressochmedia är tyst, tyst ,tyst. Och gårdagens politikerdebatt genererade förtvivlan. Debatten om asylsökande. Efter att ha tillbringat halva mitt arbetsliv i Mellanöstern, vet jag att flertalet vill bo i sina hemländer. Det som vi ägnar oss åt i dag, är stöld av människor, i eget syfte. Slavhandel. Vi har inte använt diplomati, när den behövs som bäst i något av de 15 sista åren med USA- övergrepp. Ingen i väst, har ens försökt diskutera med , denna gång Azzad, om vad vi för tillfället kan hjälpa hans folk med,. I hemlandte, i närområdet eller här i Sverige. Vi talar uteslutande med makthavarna i USA som i dag, efter att ha förstört sitt eget land, nu fortsätter att som mal äta upp en yllestrumpa äta upp Jorden, Debatten om skolan; Inte helt olika ovan men lokalt närmare. Detta politikergäng, sitter säkrare kvar, ju dummare vi är efter den skattefinansierade utbildningen. Nato; Prioriteringen avseende deltagande i krig, måste vara att väljarnas val; om de vill försvara sig mot anfall med egna konventionella vapen, eller andras förödande. Det är hur landet kommer ur en konflikt eller ett krig, som är viktig, . Att vi skall erbjuda oss att deltaga i krig, skall inte finnas på en politisk karta.
  Till slut, debatten höll sig inom väderrapportens möjligheter och Åkesson har inte med nassar att göra men ta Er en funderare hur det är med EG/EU s politik..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: