Varför ska återvändande folkmördare få skuldsanering och bostäder?

frågar sig ledarskribenten på Gefle Dagblad. Och den undran är han säkert inte ensam om. Äntligen tycks det komma ett efterlängtat uppror  mot Mona Sahlin-doktrinen med det naiva gullandet med  islamister och daltet med  IS-krigarna.

Sveriges kommuner sätts nu under ytterligare press genom en ny lag som tvingar dem att ordna bostäder till alla de som får uppehållstillstånd och som lämnar flyktingförläggningarna. I det läget ska de också ta emot återvändande IS-krigare.

Här tycks gränsen gå för kommunernas undfallenhet och rädsla för att stöta sig med den urspårade staten. T o m grupper i kommunerna som arbetar för att få bort ungdomar från IS-beundran vägrar ta emot återvändande IS-krigare.

Frågan är bara när enskilda riksdagsledamöter och ministrar inom DÖ-partierna  vågar sätta sig upp mot åsiktspoliserna i public service och de stora drakarna. Vågar kräva en ansvarsfull flykting- och migrationspolitik.

Rune Lanestrand

8 Responses to Varför ska återvändande folkmördare få skuldsanering och bostäder?

 1. Rune Lanestrand skriver:

  Det storpolitiska spelet blir allt mer tydligt. Först åker Stefan Löfven till Vita huset och får sina order. Därefter åker han till USA:s närmaste bundsförvant Saudiarabien för att sälja JAS till en av världens värsta diktaturer. Jag tror inte Löfven riktigt fattar vilket fult spel han deltar i. Inte heller vilka följder detta kan få för Sveriges risk att utsättas för terrorattentat. Svensk utrikespolitik blir allt mer obegriplig och motbjudande.

  Gilla

 2. Roffe skriver:

  Japp, men så går det när partierna alla går åt samma håll.

  Läs denna artikel:
  ”Etablissemanget är politikens kartell”
  http://www.friatider.se/etablissemanget-r-politikens-kartell

  Gilla

 3. John Lindseth skriver:

  Folk som altså har tent på, druknet, korsfestet, halshugget kvinner, menn og barn – og begravet barn levende, skal altså få komme til Sverige, få gjeldssanering og bolig! Dere svensker er noe helt for dere selv. Så naive at vi nordmenn desverre kunne ønske at dere ikke lenger er vårt naboland – av sikkerhetsmessige årsaker. Vi har vært gode kompiser i lange tider, men nå ødelgger dere det gode brorskapet, utelukkende for å tekkes fremmede som hører hjemme andre steder. Fremstå som om man er moralskt overlegne. Finnes det noen rasjonelle svar på hvorfor dette skjer i Sverige?

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Den tidigare moderate statsministern Fredrik Reinfeldt slog fast att Sverige skulle bli en humanitär stormakt och det gillades också av socialdemokraterna som driver samma självmordspolitik.
   Ett slags storhetsvansinne som håller på att helt förstöra vårt land. Det finns ett 50-tal förortsghetton där ambulans och brandkår inte gärna åker in utan poliseskort. Även polisen angrips.
   Den nuvarande socialdemokratiska statsministern Stefan Löfven får i dag åka till FN och EU för att få beröm och ryggdunkningar. Just nu är han på uppdrag av USA i Saudiarabien och ska kränga JAS Gripen.
   Vi saknar en migrationsminister som Sylvi Listhaug. Hon skulle nog kunna få ordning på torpet.

   Gilla

 4. Morgan Larsson skriver:

  Hej Rune!
  Ett helt folk (det svenska) har skrämts och hotats till tystnad. De som har synpunkter på den havererade flyktingpolitiken är inte längre rasister utan kallas nu för nazister. Aldrig tidigare i modern tid har det funnits så ynkliga och dåliga rikspolitiker som nu. Idag är det läge att starta ett nytt svenska riksdagsparti. Hela landet är på väg att haverera. Vi håller på att få en gigantisk soptipp där de kriminella parasiterna frodas som aldrig förr. Läget är mycket allvarligt.
  Morgan Larsson Vfp

  Gilla

 5. JAN BENGTSSON skriver:

  Arbetsläger i Norrland en lämplig åtgärd!

  För att bryta destruktiva religösa mönster,
  o för att ej bli en förebild för nya ungdomar…

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   De ska överhuvudtaget inte få komma in i vårt land sedan de krigat och mördat för IS.

   Gilla

   • Frazer skriver:

    Rune det är helt rätt men ”de naiva ” har inte förstått något ännu .Förnekelsen är så stor att de gör vad som helst för att dölja sanningen om vad De med sin ansvarslösa politik har utsatt och utsätter medborgarna för.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: