Mona Sahlin är inte den ende politiker eller tjänsteman som skott sig på flyktingindustrin.

Det Janne Josefsson i UG visar hur det har gått till i Göteborg är korruption och jävförhållande som jag inte trodde var möjlig i en kommunal förvaltning.
Den rättrådiga och omutliga Inga-Britt Ahlenius som intervjuas i programmet skräder inte orden. Hon anser att Göteborg är så korrumperat att de måste få hjälp utifrån.
Den rödgrönrosa (s/mp/fi)-majoriteten tycks vara helt handlingsförlamad. Jag får intryck av att kommunalråden bara tycks sitta av sitt mandat för sina höga arvoden.
Utan Josefssons program skulle vi inte få reda på så mycket då de flesta journalister, sviker sin granskande uppgift, sover och snarkar, väl inbäddade i 7-klöverns varma omfamning. När de inte sover mobbar de alla som har kritiska synpunkter på flyktingpolitiken.
Mona Sahlin visade vägen och öppnade alla moraliska hinder som säkert inspirerat andra att vara lika fräcka. Det politiska och moraliska haveriet i Göteborg slår alla rekord men är nog dessvärre bara toppen på isberget.
Missade du detta Uppdrag Granskning så kan du se det här. http://www.svt.se/…/uppdrag-granskning-sasong-16-avsnitt-10…

Rune Lanestrand

7 Responses to Mona Sahlin är inte den ende politiker eller tjänsteman som skott sig på flyktingindustrin.

 1. jembefreakils skriver:

  inga-britt ahlenius är vår allas vän, vilket emellertid inte betyder, att hon löst alla våra problem. regeringen fattade ett korrekt beslut, då vi övergick från att köra från vänster sida av vägen till den högra. vi borde då ävenså ändrat vår samhälleliga struktur till att likna den i den övriga världen.

  den ”hjälp utifrån”, som ahlenius rekommenderar borde normalt vara ett nytt rättssystem, som ersätter det, som gustav wasa skapat. för att belysa den situation, som råder, hänvisar jag till en gumma, som stiger in i en vagn runt år 1650. på vägen nedför slottsbacken sticker hon ut huvudet genom en glugg och ropar åt folkmassan: ta kronan, svärdet och äpplet bara så att jag slipper se er! hon hette kristina och hade problem med af trolle, magnus gabriel de la gardie och hans elaka mor, som kom på besök var fjortonde dag.

  aristokratin i våra dagar är dom tjänstemän, som är föremål för inga-britts funderingar. dom går hem och sätter sig att glo och skall ha allt det, som magnus och af trolle gjorde anspråk på. utan vare sig tillsyn eller ett fungerande rättssystem liknar vår situation den, som drottning kristina upplevde.

  för att förstå hennes problem och dom känslor hon hade går vi till ett avsnitt av uppdrag granskning—-somaliska föräldrar i stockholm sätter sina barn på flyget mot söder utan möjlighet att komma tillbaka till sverige. i övrigt har vi bilbränderna, som berättar samma historia, nämligen, att det är svårt att leva tillsammans. om vi gör någonting åt saken———-återstår att se.

  Gilla

 2. Kristina Magnusson skriver:

  Det finns i dagens svenska samhälle så mycket att uppröras över att man knappt kan andas. Vi är, som jag ser det, på väg att inlemmas i ett Europa, där det yttersta målet är ett upphävande av nationalstaten, ett undergrävande av folkliga föreställningar om rätt och fel och där det – för att göra oss fogliga och identitetslösa – är meningen vi ska vänja oss vid social oro och ekonomisk utsatthet.

  På 1960-talet förde Sverige en stolt utrikespolitik. Vårt lands stats-
  minister Olof Palme kritiserade skarpt USA:s angreppskrig i Vietnam. Vi stödde befrielserörelser i Afrika och var ett föredöme
  för progressiva krafter i Tredje världen. Nu, däremot, stöder vi på
  olika sätt eller deltar kritiklöst i Västvärldens krig i länder i Mellan-
  östern. Död och förödelse, flyktingströmmar – och rörelser som IS –
  blir följden.

  För att vrida tidens skeenden rätt kanske vi måste ingripa. Var och en efter sin näbb och egen fason!

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Ja, Sverige inte bara stöder västvärldens krig i runtom i världen utan deltar också i dem via NATO i Mellanöstern och ökar därmed trycket från flyktingar som söker sig till Europa.

   Gilla

   • Lars Lindeberg skriver:

    Har du inte förstått meningen bakom det hela! Det är att krossa Europas befolkning och kristendomen!
    Det har pågått i 2016 år! Bekämpandet av kristendomen!
    Det är första gången i världshistorien att ett folk hjälper till med sin egen undergång!
    De som står bakom är ena sluga djävlar!

    Gilla

 3. Lars Lindeberg skriver:

  Arbetarrörelsen samt folkrörelserna är totalt förråda idag av nomenklaturan och ledarskapet!
  Endast en revolution kan rädda Sverige idag!
  Civilmotstånd av 3,5% av befolkningen räcker för att det skall ske!
  Mona Sahlin fick sina direktiv på Bilderbergmötena!
  Så fick samtliga som deltagit i dessa!
  Men var lugn snart är Sverige bankrutt ändå!
  Det är bara en tidsfråga!

  Gilla

 4. gunnar carlestam skriver:

  Verkligen stort tack och blommor till UG och även till Wikileaks. Vilket samhälle skulle vi få utan dom.

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Ja, allmänheten skulle vara mycket mer ovetande om inte dessa riktiga journalister fanns. De som tar sin viktiga uppgift på allvar.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: