Skavlan gosade med Reinfeldt

 vilket var väntat då han ständigt stryker högdjuren medhårs för att inte säga hemfaller till rent pinsam servilitet.

Hur kan en så erfaren journalist missa att ställa den fråga hela svenska folket ställer sig: hur kunde du Fredrik Reinfeldt tro på en flyktingpolitik som har förstört Sverige i grunden. Och i stället för en humanitär stormakt gjort sig till åtlöje över hela världen med en havererad migrationspolitik som tas fram som avskräckande exempel både i EU och i övriga världen.
En så slipad, slug politiker som Fredrik Reinfeldt ska inte behandlas som en konfirmand utan grillas. Nu fick han ostört upprepa sitt naiva drömscenarie om öppna gränser och mångkultur medan förorterna brinner, handgranater kastas och en ny dödsskjutning äger rum praktiskt taget varje natt. Ett rent inferno för de som bor i dessa områden.
Reinfeldt borde åtminstone fått frågan om hur han ser på att de fruktansvärda terrorattentaten i Paris och Bryssel planerades och finansierades av en Jihadistgrupp i Stockholm.
Heller inga frågor om att Reinfeldt flytt Sverige, bor i USA och är seniorrådgivare hos storbanken Bank of America Merrill Lynch. Hans finansminister Anders Borg har dragit till Hongkong och den asiatiska investeringsbanken AIIB. Det står allt mer tydligt att de politiker som har huvudansvaret för dagens kaos, som dessvärre bara är i sin linda, tar inget ansvar utan ger sig av den ene efter den andre.
Reinfeldt borde också fått frågan om han inte tar del av alla internationella medier som kommer med sina team till Sverige och rapporterar hem chockade över tillståndet i landet. Nu senast i ett stort reportage i Washington Post om stenkastande ungdomar, skadade poliser, ett hårdnande hedersförtryck i svenska förorter och myndigheter som hukande inte vågar stå upp mot Islams medeltida kvinnosyn.
Skavlan, bryt dig ur den härskande klassens trygga och välavlönade bubbla och rakryggat skildra verkligheten som den ser ut i bl a Sverige och Norge i dag.
Just när jag skriver detta kommer uppgifter om två dödsskjutningar på ett kafé i Rinkeby. Och att poliserna utsatts för stenkastning.

Rune Lanestrand

13 Responses to Skavlan gosade med Reinfeldt

 1. Rune Lanestrand skriver:

  Gå gärna in på min facebooksida. Där pågår också en livlig diskussion på temat Skavlan, Reinfeldt och misslyckad flyktingpolitik. https://www.facebook.com/rune.lanestrand

  Gilla

 2. Anonym skriver:

  Jag har en gång röstat på Reinfeldt – av den enkla anledningen att han i tidig ålder krossade sin far och själv tog makten i hemmet.
  Jag visste, att det skulle behövas en sådan som Reinfeldt – fadermördare – för att krossa Göran Persson!
  Nu är vi inne i ett senare skede och får se Reinfeldt vika ner sig helt i livet – efter att ha lämnat fru och barn!
  Han är en skam, som helt saknar karisma – och moral!
  Numera vet jag att inga barn till alkoholister har karisma. De saknar även mod – för hela livet!
  Eva Sternberg

  Gilla

 3. G.C skriver:

  Vänta Rune det blir värre!

  Fredrik Reinfeldt får egen tv-show på SVT
  http://nyhetsbyran.se/nyhet.php?id=9227350

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Att det begynnande kaoset p g a massinvandringen bara är i sin linda blev jag klar över hösten 2014.
   Så som svt har utvecklats är valet av den politiska psykopaten Fredrik Reinfeldt som programledare helt naturligt. Även om valet står helt i strid med dess uppdrag.
   Dessutom ska Reinfeldt intervjua några av vår tids värsta krigshetsare. Folkstormen lär inte vänta på sig.
   Fredsvänner, ordna en rejäl demonstration utanför tv-huset när programmet ska sändas. Under mina år i Stockholm hade jag självklart deltagit i en så viktig demonstration. Nu får det vara nog med public service rena krigspropaganda.

   Gilla

   • JAN BENGTSSON skriver:

    Tjänster o gentjänster!

    Fredrik utsåg Hanna Stjärne,
    nu ger hon honom som tack en platt(ityd)form

    Gilla

 4. larslindblog skriver:

  Det är oerhört provocerande att FR fortsätter att glida runt på en räkmacka. Egentligen borde FR och resten av 7 klöverns partiledare svara för sig i en rättegång av samma slag som hölls i Nurnberg efter WWII . OK : 7 klövern har inte startat krig , men dom har orsakat gigantiska utgifter ,orsakat våld ,kaos, otrygghet , gett bort Svenskarnas land , osv. i all oändlighet.
  ”Trolöshet mot huvudman” borde iaf kunna prövas .

  Gilla

 5. JAN BENGTSSON skriver:

  Hade varit roligt att se en intervju gjord av Janne Josefsson)
  Med förmåga att ställa (följd)frågor…

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Ja det skulle varit intressant. Skavlan är ett journalistiskt skämt i jämförelse med Jan Josefsson. Tyvärr får vi aldrig se den intervjun då Reinfeldt bara ställer upp för såna som Skavlan.

   Gilla

 6. Gräsrot skriver:

  På dom bara! Dessa avskum till politiker.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: