Norrmännen är oroliga över utvecklingen i Sverige

Se gärna denna ytterst intressant video som handlar om hur norrmännens ser på sitt grannland Sverige. Den ger en rättvis och nyttig bild som skakar om den svenska elitens uppblåsta självbild.

De intervjuade som är offentligt kända och välrenommerade personer ser med förskräckelse på utvecklingen i Sverige.
Nationalism i Norge har en positiv klang som binder samman folket på ett positivt sätt. Medan eliten i Sverige betraktar nationalism som något fult. Bara godkänt i idrottssammanhang.

Någon citerar Mona Sahlins ”berömda ” uttalande: Invandrarna har ju sin kutur. Vad har vi? Midsommarstången och sådant tönt.
En intervjuad hyser t o m farhågor för att Sverige kan drabbas av inbördeskrigs-liknande tillstånd i framtiden. https://www.youtube.com/watch?v=AsMgKP-ZWSQ

Rune Lanestrand

6 Responses to Norrmännen är oroliga över utvecklingen i Sverige

 1. Rune Lanestrand skriver:

  I dagens Expressen framgår att kvinnligt anställda i Nordstan i Göteborg har svårt att freda som mot gäng av invandrarungdomar. http://www.expressen.se/gt/kvinnornas-larm-inifran-nordstan/

  Gilla

 2. ragnhild skriver:

  Ja, vi sjokkeres hver dag. Document.no har daglig rapporter og avsløring av svenske pk-nyheter daglig. Jeg besøkte, og campet utenfor Malmø mange år tilbake. Vakker by, og så fredelig – den gang.

  Men vi er blitt US-imperialistenes vasallstater, vi her nord i Europa. Våre politikere har fått nye herrer/arbeidsgivere. Folket anser de som brysomme, en slags innsekter (kommunistisk tidligere sovjet-unions karakteristikk av folket), som bortsett fra at de bidrar med økonomisk støtte slik at de kan lefle med folk (EU og Nato og FN) på høyere og mer intressante nivåer – så er vi jo mest til irritasjon, vi folket.

  Off topic: Scroll nedover få avsnitt på denne siden. Det handler om våre kjære bi/bee-samfunn og deres pollenproduksjon. MONSANTO og andre eks. Bayer sin giftproduksjon er satanistisk. Big money rules. For en skam. Kronikk fra 2014, mest lest 2016:

  http://www.globalresearch.ca/death-and-extinction-of-the-bees/5375684

  Rune Lanestrand, følger du Lars Bern, intressant artikkel idag.
  M.v.h. og lykke til for oss alle. Der ER ”håp i det hangande snøret”, bl.a. med Trump samt alle som etterhvert avslører løgnene, ikke minst MSM-krapylene.

  GODT NYTT ÅR til deg og dine, samt dine lesere..

  Gilla

 3. Rune Lanestrand skriver:

  Malmö är en förlorad stad säger Stefan Andreasson som är huvudskyddsombud på Avarn Security i Malmö. Under hans 28 år i branschen har det aldrig varit så illa som nu, berättar han för Transportarbetaren.
  “Samhället har tappat greppet”, konstaterar han vidare.– Vanligt folk kanske tror att vi fantiserar, men vi som är ute på nätterna vet att Malmö är en stad på dagen och laglöst land på natten, säger kollegan Tommy Ljunggren.

  Bostadsrättsföreningar sätter upp staket. P-vakter utsätts för våld och utrustas med kroppskameror och personlarm. I ökända Seved förekommer så kallad omvänd rasism där de få kvarvarande etniska svenskarna trakasseras. Knarkhandeln sker helt öppet.

  – Jag känner inte igen Malmö. Det är en förlorad stad, summerar väktaren Kenneth Jeppson med 40 år i branschen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: