Islamistkramarna och de politiskt korrekta blir allt mer desperata.

Det framgår allt tydligare när t ex  Per Wirthén  försöker lura läsarna med detta groteska påstående: ”Islamister kan vara demokratins hopp”.
Bakom detta intellektuella haveri står Per Wirtén, tidigare chefredaktör för den vänster­radikala tidningen Arena. Numera kultur­skribent på Expressen. Kultursidorna inte minst i Aftonbladet och Expressen är rena slasktratten för riktigt knäppa och egotrippade skribenter.
Samtidigt råder det ingen tvekan om att delar av den politiska och eliten så smått börjar inse hur de förstört vårt land med massinvandring och öppna gränser. Mp, v. FI och centerns Stureplansfalang har inget sett, inget hört och inget lärt.
Inom politiken stiger de fram, en efter en, och bedyrar hur mycket de ångrar sin vettlösa flykting och migrationspolitik. Ledande moderater svänger under galgen i ett desperat försök att rädda partiet och sin egen heder. Men vi ska inte glömma dem.
Hittills har Fredrik Reinfeldts närmaste man, före detta statssekreterare Mikael Sandström, före detta finansminister Anders Borg, gruppledaren Anna Kinberg Batra och före detta migrationsminister Tobias Billström gjort avbön. Jag får en obehaglig känsla av att det mest är läpparnas bekännelse.

Rune Lanestrand

9 Responses to Islamistkramarna och de politiskt korrekta blir allt mer desperata.

 1. Rune Lanestrand skriver:

  Man kan verkligen undra över vilka muslimska länder Per Wirthén har besökt där demokratin blomstrar. Det vanliga tycks annars vara att olika muslimska grupper ligger i ständigt krig med varandra.

  Gilla

 2. Rune Lanestrand skriver:

  Här kan du läsa den politiskt förvirrade Per Wirthéns alster i Expressen. http://www.expressen.se/kultur/islamister-kan-vara-demokratins-hopp/

  Gilla

 3. Conny Lundberg skriver:

  Jag håller med både Rune, Jan och Björn och vi alla är del i den växande skara som efterfrågar riktig demokrati istället för det lusiga alternativ som inte med bästa vilja kan kallas demokrati.

  Gilla

 4. Conny Lundberg skriver:

  Korruptionen inom samhället är mycket stor, i synnerhet inom politik, där påverkansgraden styr samtalet eftersom ingen efterfrågar bevis för huvudlösa påståenden och auktoritetstro har ersatt sunt förnuft.
  De som efterfrågar bevis och påpekar negativa resultat av förd politik som motbevisar påståenden om t ex nyttan av invandringen, kallas vid fula namn.
  Vi har ett samhällssystem som i allt större omfattning stagnerat vid ortodoxa lagar och regler utan hänsyn till förändrade yttre omständigheter.
  Ett system som vägrar förändring vid negativa ändrade yttre omständigheter kan på goda grunder anses ha andra syften än de som öppet omtalas och kommer med all sannolikhet att gå under om det inte anpassar sig till de yttre omständigheterna i ett dynamiskt och levande samhälle.
  Demokrati är en dynamiskt process där kommunikation mellan de styrande och de som påverkas av besluten måste kunna pågå utan korruption. Om så inte är fallet lever vi egentligen inte i en demokrati utan i ett politiskt system som styrs av de med makt som påverkar de politiker som folket har valt mer än vad folket kan påverka dem.

  Gilla

  • Mats Edvardsson skriver:

   Toppstyrningen börjar (eller har redan) ha nått obehagligt höga nivåer. Vi har levt i ett land där vi invaggats i säkerhet om att ingen korruption eller svågerpolitik existerar. Hej å hå!

   Gillad av 1 person

   • Conny Lundberg skriver:

    Vi kommer att segra om vi för fram sanningen eftersom sanningen alltid i slutänden segrar. Hoppet står till att vi hinner väcka tillräckligt många tillräckligt snabbt!:)

    Gilla

 5. JAN BENGTSSON skriver:

  Denne Wirtén måste vara synnerligen naiv o oinformerad…

  Islamisterna är ju i princip demokratifientliga,
  så snart man uppnått majoritet finns den ej längre…

  Som att tvinna snaran, man själv skall hängas i…

  Gilla

 6. Björngunnar skriver:

  De vill väl sitta kvar vid köttgrytorna betalade med skattemedel.
  Vi behöver ert helt nytt tänkande där samtliga partier blir överflödiga.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: