Nu samlas ”idioterna” i Sälen för att ytterligare skrämmas för ryssen

om man får tro USA:s tillträdande president Donald Trump som i går tvittrade: ”Att ha en god relation till Ryssland är något bra, inte dåligt. Bara ‘dumma’ människor, eller idioter, skulle tycka att det var dumt!”
Dessvärre bekräftade Stefan Löfven Trumps uttalande när han knappt klivit ur bilen i Sälen förrän han varnade för att Ryssland kommer att hacka och försöka påverka valet i Sverige. Det är så dumt att det är inte sant.
Så bekvämt att skylla på en hackerattack om valet går dåligt precis som Hillary Clinton och Obama gjort i USA.
För Ryssland är det säkert helt ointressant när det gäller vem som vinner valet i Sverige då alla partierna påhejade av de stora medierna, från vänster till höger, är lika aggressiva mot Ryssland.
Lika stora försvarspolitiska idioter och lika dumma. Bli bara inte överraskade efter installationen av Donald Trump och USA lägger om sin utrikespolitik från världspolis till fredliga samtal med Ryssland.
Då kommer krigshetsarna med major Jan Björklund, fänriken Allan Widman och kapten Karin Enström i spetsen att förläget ordna anletsdragen och snabbt lägga om stilen då de slaviskt lagt om Sveriges utrikes-och försvarspolitik politik för att passa USA.

Rune Lanestrand

5 Responses to Nu samlas ”idioterna” i Sälen för att ytterligare skrämmas för ryssen

 1. Anonym skriver:

  Kära Rune!
  Ett Gott Nytt År önskar jag Dig och Din familj!
  Redan som ungstudent for jag till Ryssland för att se med egna ögon hur allting var där. Sedan åkte jag hem – talandes på ryska – och berättade om den totala misären och idiotin, som rådde där!
  Sedan träffade jag Gagarin, när jag studerade i USA – på ett filckkollege, som betalade för en kokerskas dotter på en annan skola, så att vi fick fortsätta att vara helvita på Stephens College!
  Min undgick att sändas till Vietnam därigenom att jag vägrade att bo kvar i USA – och han vägrade att överge mig.
  Sedan dess har jag ingående studerat däggdjurshjärnan och har kommit fram till att så länge vi tror att män på något sätt är rättesnören i evolutionen, så kommer inget levande att vara kvar här på vår planet!
  Varma hälsningar
  Eva

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Det var ord och inga visor. Krigardrottningen Hillary Clinton hon kanske inte var någon riktig kvinna så som hon gick på och bombade i Mellanöstern. Annars håller jag med dig att fler kvinnor i politiken kan bidra till färre krig. Men det är tyvärr inte självklart.

   Gilla

 2. Olle Johansson skriver:

  Reblogga detta på Om Sverige NU och kommenterade:
  VARFÖR blir ALDRIG svenska folket tillfrågade mer än ca 2 veckor före valdagen?
  MEDBORGARDIALOG????
  Det blir TYVÄRR mer och mer DEMOKRATUR i Sverige!
  Som tur är finns internet, eftersom PK(Politiskt Korrekt) media inklusive Public Service, som jublar mot globala riskkapitalet med bl.a. vapenindustri och läkemedelsindustrin.

  Gilla

 3. Politiker och media driver oss mot deltagande i krig. Känner mig totalt tystad av media. Vad finns det för möjlighet att väcka gamla organisationer och t.ex LO. Det bästa hade varit en generalstrejk, bojkott av media och demonstrationer.Att behöva se på utan att kunna göra något känns f-a så illa för en 85-åring.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: