Den humanitära stormakten Sverige

ligger i spillror och den politiska och mediala eliten ser mer desperat ut för var dag som går.
I Gomorron Sverige har redaktionen i sin förtvivlan kallat in Fredrik Reinfeldt som public service och övrig lydmedia under många år blåst upp som en stor statsman. Globalisten Reinfeldt den partiledare som har gjort vårt land större skada än någon annan nu levande politiker genom att öppna våra gränser för den ödesdigra okontrollerade massinvandringen.
Ögonen på programledarna riktigt lyser när de välkomnar sin stora idol. Men inslaget är minst sagt dåligt tajmat dagen efter att polisen i Rinkeby tvingats skjuta skarpt för att undkomma den stenkastande mobben.
Ändå försöker Reinfeldt, som inte ser några problem med den förda migrationspolitiken, påstå att Trump har helt fel när han rakt på sak avslöjade hur det verkligen står till i Sverige i dag. Jag tyckte han gav en rättvis bild.
Reinfeldt var inte riktigt lika sanslös, i sitt omdöme, som Carl Bildt som antydde att Trump rökt på när han uttalade sig om Sverige. Får Sveriges ”biträdande” utrikesminister Bildt härja vilt med sina högfärdiga kommentarer så kommer det att på allvar skada våra relationer med USA.
Det är nog inte så roligt att vara socialdemokrat i dag. Med växande invandrarghetton och när ett av rörelsens mångåriga flaggskepp, f d vice statsminister Mona Sahlin riskerar fängelse för osant intygande. Egentlige också trolöshet mot sin huvudman, staten. Hon som var nationell samordnare mot våldsbejakande extremism och tyckte det var sexigt att betala skatt söks nu av kronofogden för skatteskulder på 360 000.
Kan det bli värre?

Rune Lanestrand

2 Responses to Den humanitära stormakten Sverige

 1. MKW skriver:

  Visst kan det bli värre, läs detta!

  ”Sveriges regeringsparti Socialdemokraterna ska ta fram något som kan liknas vid ett sanningsministerium, ett så kallat ”handlingsprogram mot faktaresistens”. Syftet är att bekämpa så kallade falska nyheter. ”

  http://www.friatider.se/socialdemokraterna-ska-skydda-svenskar-mot-falska-nyheter

  Gilla

 2. Kerstin skriver:

  Det är skönt att MS åkte dit ordentligt så att vi inte behöver tvivla längre på att hon verkligen är den fifflare som hon visat sig vara men den som kanske har skadat socialdemokraterna ännu mer är nog Margot Wallström som har gjort bort sig totalt som utrikesminister och Stefan Löhven genom att över huvudtaget bli vald som statsminister. Karln verkar ju vara förståndshandikappad. Politiken har blivit en enda stor freakshow. Politikerna har fått storhetsvansinne. MSN hejar på, man tror knappt sina ögon. Det måste vara så här det kändes att leva i Sovjet Unionen innan systemet kollapsade i början av 90-talet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: