Den fasansfulla men oundvikliga terrorn

har drabbat Stockholm. Omfattningen är oklar men det är tydligt att terrorister har slagit till med stor kraft.
Att Sverige skulle undkomma dessa galningar var det nog bara de politiker och medier, som har backat upp den okontrollerade flyktingpolitiken har trott på.
Den som lett till så många hemvändande IS-terrorister och ett antal islamistceller i vårt land som bara väntat på order att slå till.
Jag sörjer med alla oskyldiga och deras familjer som drabbats av den omdömeslösa massinvandringen och fullkomligt misslyckade migrationspolitiken.
Undrar om detta kan få DÖ-partierna och de stora mediernas att vakna upp ur sin törnrosasömn. Att börja se verkligheten som så många vanliga medborgare länge har gjort och varnat för följderna. Det har t o m ansetts rasistiskt. Det har de närmast  hånats för och inte alls tagits på allvar.
Så sjukt har debattklimatet varit. Hoppas det kan bli en radikal förändring nu. Att språkpoliserna i de stora tidningshusen, radio och tv sägs upp och får försörja sig som nattvandrare i farliga förortsghetton.
Rune Lanestrand

 

2 Responses to Den fasansfulla men oundvikliga terrorn

 1. JAN BENGTSSON skriver:

  Timing…
  Lagom till Partikongressen!
  Hur dumma får terrorister vara???

  Gilla

 2. M-A skriver:

  Nej vår media kommer aldrig att vakna de tror ju på den propagandan de själva skriver, de kommer göra allt för att förtiga och försöka gå vidare.
  Samtidigt visar en ny mätning visar att svenska folket sent omsider tycks börja få nog av den vinklade rapportering SVT och SR erbjuder, då förtroendet för dessa minskar.
  http://avpixlat.info/2017/04/06/svenska-folkets-fortroende-for-public-service-sviktar/

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: