Den Nye Stefan Löfven är född

skriver Expressen i en ton som slår alla rekord i fråga om servil journalistisk inför den högsta politiska makten.
Eller vad säg om denna ”Nordkoreanska” hyllning till en statsminister som bär ett tungt indirekt ansvar för terrorattentatet i Stockholm och för att Sverige hyser fler islamistiska terroristceller än i de flesta andra länder i Europa.
”Oppositionen hyllar honom. Han syns på bild med poliserna, med kungahuset, han samtalar med världsledarna. Han kommer till slut till sin partikongress och håller där ett tal så laddat av statsmannaskap att han i princip redan framstår som omvald för en andra mandatperiod.”
Men nu gäller det att se upp. Det finns ingen ny Löfven. Denna hyllningskör i lydmedia till statsministern pågår samtidigt som han bjuder in alliansen till överläggningar.
Detta säkert med syfte att skapa en ny DÖ-överenskommelse för att
fortsätta som vanligt och för att slippa ompröva den katastrofala flykting- och  invandringspolitiken.
Överenskommelser  som sätter parlamentarismen ur spel, riksdagen blir ett rent transportkompani och  demokratin urholkas.

Rune Lanestrand

14 Responses to Den Nye Stefan Löfven är född

 1. Rune Lanestrand skriver:

  Nya fega, hemska terrorattacker: Denna gång i Spanien. Stefan Löfven delar sorgen samtidigt som han låter vänsterpartiet och miljöpartiet ha ett stort inflytande på migrationspolitiken.
  Och på Medborgarplasten går minister Fridolin och vänsterpartiets vice ordförande Rossana Dinamarca och uppviglar de ”strejkande” ynglingarna som fått avslag på sin asylansökan.
  Sverige är ett redan utsatt land med kanske flest jihadister per invånare i Europa.

  Gilla

 2. Valorie skriver:

  First of all I would like to say excellent blog! I had a quick
  question in which I’d like to ask if you don’t
  mind. I was interested to find out how you center yourself and clear your thoughts prior to writing.
  I have had trouble clearing my thoughts in getting my
  ideas out there. I do take pleasure in writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are usually wasted simply just trying to figure out how to begin. Any recommendations
  or tips? Kudos! http://cs4u.gr/index.php/el/component/k2/itemlist/user/1121

  Gilla

 3. Rune Lanestrand skriver:

  Två veckor innan Rakhmat Akilov genomförde lastbilsattacken som kostade fyra människor livet var han på ett hemligt möte i en källarlokal som användes som Moské i en stockholmsförort.
  Kan man tro Säpo som säger att man har så bra kontakter med andra länders underrättelsetjänster. Även den ryska som hade uppgifter om vilken ytterst farlig islamist Akilov är.
  Och varför tog inte det slappa och liknöjda migrationsverket reda på mer uppgifter om den presumtive attentatsmannen. Bara att han kom från Uzbekistan borde fått myndigheten att skärpa kontrollen.

  Gilla

 4. Rune Lanestrand skriver:

  Efter terrordådet i Stockholm har man i Danmark åter igen tagit upp frågan om att införa gränskontroller mot Sverige. Både Dansk Folkeparti och Socialdemokraterna kräver åtgärder.
  Danskarna oroar sig bland annat för de 12 000 illegala invandrare som gått under jorden i Sverige och myndigheterna inte har någon koll på – varav en var terroristen Rakhmat Akilov från Uzbekistan.

  Gilla

 5. H-T skriver:

  Se denna intervju om svensk journalistik Rune, precis som du säger, den svensk journalistiken är som en diktatur alltmer.

  Gilla

 6. Rune Lanestrand skriver:

  Sverigedemokraterna slår nytt rekord i Nyheter Idag/Sentios opinions­mätning för april månad. Partiet skulle få hela 27,2 procent.

  Gilla

  • JAN BENGTSSON skriver:

   Kan knappast förvåna någon!

   Varför välja en opålitlig kappvändare,
   när originalet finns att tillgå)

   Det lär bli trångt i Pärleporten 2018…
   Eller snarare Skärselden)

   Gilla

 7. Sven karlsson skriver:

  Ryktet om hans död är betydligt överdrivet. Han och den rödgröna röran fortsätter sitt vanstyre att göra sverige till ett bidragsstyrt lydrike. Mantrat är att buga i alla riktningar så kommer bidragen./ mina skattepengar/ att delas ut.

  Gilla

 8. Har under många många år arbetat i mellanöstern, Utan humanitära eller maktproblem. Har inget emot människorna som av olika anledningar anlänt hit. Men, kultur formas av människor. Då och då en stark människa, men enklast och oftast genom ett stort antal likasinnade. Där är vi i dag. Troligen, kommer ett stort antal att återvända självmant inom några år, på grund av vår egen snaskiga dekadans , men det kommer ändå, att bli för många kvar. Bland dem ökar då procentuellt, antalet icke önskvärda. Vare sig i mellanöstern eller i Sverige. Våra politiker eller myndigheter har ingen chans att avgöra vilka dessa är, men deras härvarande landsmän har det. Antag, att vi kan låta hälften stanna, låt då invandrarna själva avgöra vilka som skall sändas hem igen när så kan ske. Det är väl lite av närdemokrati, om nu någon kommer ihåg ordet demokrati.

  Gilla

 9. He remains victim of the curse Political Correctness just another obedient Puppet and Islam lover. Sad for Sweden !

  Gilla

 10. JAN BENGTSSON skriver:

  En större opportunist finns väl ej…
  En brutal makt(S)pelare, en STASIminister!

  Om Sverige bryr han sig inte ett skvatt…
  Makten framför Allt.

  Med Allah till buds stående medel,
  tom en relevant observation…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: