Miljöpartiet har verkligen förtjänat väljarnas dom

när de i SIFO ytterst glädjande ligger under 4-procentspärren. Och troligen hamnar utanför riksdagen 2018.
Förmodligen var det terrorattacken i Stockholm som gjort att fler fått upp ögonen för mp:s förödande flyktingpolitik som lett till stor skada för Sverige.
Det ryggradslösa mp stödde först Fredrik Reinfeldts galenskaper med öppna gränser och gick sedan in i Löfvens regering för att säkra fortsatt massinvandring.
I den lyckade de t o m få in islamisten Mehmet Kaplan på en tung ministerpost men där brast krukan. Kaplan tvingades gå och islamiströsterna försvann snabbt.
Genom slug taktik har mp utnyttjat sin vågmästarroll hos både alliansen och socialdemokraterna som också tror blint på den välsignade mångkulturen.
Jag vet inte om Fridolins reträtt under galgen med förslag om fotboja eller hans tidigare rapp för ”fri asyl” och att ”ingen människa är illegal” är det mest förnedrande för mp som svikit alla sina vallöften för att få sitta vid köttgrytorna.
Rune Lanestrand

5 Responses to Miljöpartiet har verkligen förtjänat väljarnas dom

  1. Rune Lanestrand skriver:

    Att det tagit så lång tid att avslöja mp beror på att partiet höjts till skyarna i de stora medierna. Särskilt i public service. Till slut gick det dock inte längre att upprätthålla mp som ett seriöst parti. Då det i alternativ media kom fram hur många tokstollar, ända upp i högsta ledningen, som samlats i mp.

    Gilla

  2. Rune Lanestrand skriver:

    Något att glädjas åt: Nya siffror från DN/Ipsos visar katastrofsiffror för Miljöpartiet. MP får bara tre procent och åker ur riksdagen om det vore val i dag. Så lågt stöd bland väljarna har inte Miljöpartiet haft på 16 år. Det är främst islamister som lämnat mp sedan islamisten Mehmet Kaplan tvingades lämna regeringen. Språkrören Fridolin och Romson bidrar säkert också till partiets kräftgång.

    Gilla

  3. Rune Lanestrand skriver:

    Fredrik Reinfeldt kommentera i går terrorattacken på Drottninggatan i public service light, TV 4. De bugande reportrarna ställde förstås inte några motfrågor om Reinfeldts politiska ansvar. Inte ens när han kallt konstaterade att detta är priset för ett öppet samhälle kom någon motfråga.

    Gilla

  4. JAN BENGTSSON skriver:

    Mp väljarna har väl flytt till aningslösa Annie?
    Miljöfrågor
    flyktingvänligt, med krav på ökad anhöriginvandring
    Islamofiliskt?
    gödsel som väl har gett god tillväxt)

    Vem behöver då Mp,
    Extremfeministerna går väl till F!…

    Med lite spill till GUDruns fd kompisar?

    Gilla

  5. JAN BENGTSSON skriver:

    Ännu ett tomt slag i luften av Mp…

    Fotboja stoppar väl ingen, som vill slippa den!

    Vill MAN gå under jorden gör det inte minsta nytta…
    Då måste det knytas till förlorade förmåner,
    läkarvård, rätt till skolgång mm

    Gilla

Lämna en kommentar