Annie Lööfs uppblåsta centerballong

som inte minst public service pumpat upp till bristningsgränsen punkterades effektivt i söndagens partiledardebatt. Först talade hon vitt och brett om hur mycket hon ville satsa på polis och rättsväsende. Sedan visade det sig i debatten att hon i riksdagen röstat emot förslag på sådan förstärkning.
Sedan dundrade hon på och slog fast att Stefan Löfven till varje pris måste bort. Vilket lät väldigt ihåligt då den möjligheten funnits redan från det den rödgröna regeringen tillträtt. På frågan hur det ska gå till utan sd blev hon först försvarslös. Sedan hon samlat sig sa Lööf att det ska alliansen göra. För efter valet har alliansen en majoritet som kan avsätta Löfven.
När Jimmie Åkesson undrade om hon tycker att det lutar åt en egen majoritet för alliansen upprepade hon bara sitt mantra om att alliansen får majoritet i riksdagsvalet.
Sällan har en partiledare via en enkel fråga så brutalt avslöjats som en pratkvarn utan förankring i verkligheten.
Trots medias fjäsk och okritiska uppbackning har centerns uppgång brutits i takt med att fler inser att Lööf och centern är opålitlig och att hennes vändning under galgen bara är taktiskt munväder. Och att hon fortfarande vill ha fortsatt stor invandring i likhet med mp,v, ssu och vänsterfalangen inom s. Även om hon inte längre talar om att Sverige kan ta emot  30 miljoner som hon gjorde 2014.

Rune Lanestrand

4 Responses to Annie Lööfs uppblåsta centerballong

 1. flobybo skriver:

  Annie Lööfs ställning borde ifråga sättas – eftersom hon inte vill samarbetar med folkvalda politiker (som f.n. lär vara näst största parti )Demokrati förutsätter att lyssna på alla ,och genom motargument försöker övertyga om den egna linjen är bättre .Sedan får folket avgöra i valet -vem man tro mest på.- vad som är mera anmärkningsvärt ,att hon kalla alla i nämnda parti som nazister . Eftersom allt för många är detta ett likhetstecken med tyska -så anser jag att hennes agerande är enligt lagen här i landet samma som hets mot folkgrupp , och borde därför polisanmälas .

 2. Rune Lanestrand skriver:

  Mångfaldens skörd i natt. Tre asylboende eldhärjades i natt i Sydsverige. Vad tänker Annie Lööf och alla de politiker som tillsammans med bedrägliga medier har gjort vad de kunnat för att förstöra vårt land? Inte kan de väl vara stolta?

  • JAN BENGTSSON skriver:

   Förövarna tände på inifrån?
   Det läser man lite om…
   Missnöjda asylshoppare kan man lätt misstänka?
   Hoppas MAN uppgradera till hotellstandard?

 3. Olle Johansson skriver:

  Reblogga detta på Om Sverige NU och kommenterade:
  Det är HEMSKT, att de s.k. ”FOLKVALDA” inte lever i verkligheten och det är folket som får lida och betala.
  KONTINUERLIG MEDBORGARDIALOG är det som gäller alltså inte bara vid valstugan ca två veckor före valdagen!
  Det är inte märkligt att det uppstår politikerförakt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: