Att den politiska bedragaren Fredrik Reinfeldt

ska leda en Trygghetskommission låter säkert för de flesta som ett riktigt dåligt skämt. Men gammalmedia tar utnämningen på fullt allvar och ställer förstås inga frågor om hans eget ansvar för den växande otryggheten i samhället.
Reinfeldt tycker att det skrivs för mycket om de grova brotten som hans politiska vision om den Humanitära stormakten Sverige verkligen också har bidragit till.
Är Trygghetskommissionen som ska ägna sig åt ”vardagsbrottsligheten” ett sätt för den sluge Fredrik Reinfeldt att avleda uppmärksamheten från all den otrygghet och grova våld som hans öppna gränser lett till.
Han kan ju börja med att öka tryggheten i de mest kriminella och farliga områdena som har ökat från 15 till 23 där även polisen känner sig ytterst otrygg. För att inte tala om de som bor där.

Rune Lanestrand

6 Responses to Att den politiska bedragaren Fredrik Reinfeldt

 1. Rune Lanestrand skriver:

  För andra natten i rad har det varit våldsamma upplopp i stadsdelen Kronogården i Trollhättan.
  Ett hundratal ungdomar ska ha attackerat poliser och polisfordon med olika tillhyggen.
  – En person är gripen och ytterligare två är misstänkta, men de två är inte frihetsberövade, säger Johan Josarp, vakthavande befäl vid polisens regionledningscentral.

  Gilla

 2. Per Kårhammer skriver:

  Den nya chefen för Sanningsministeriet! Var ska sleven vara om inte i grytan!

  Gilla

 3. Rune Lanestrand skriver:

  Denna otrygghet vill inte Fredrik Reinfeldt tala om: – Ett 40-tal personer hamnade i bråk i stadsdelen Kronogården i Trollhättan i natt. Polisen var på plats hela natten för att återställa ordning i området. – Vi fick kraftsamla i hela regionen i samband med insatsen, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region Väst. Beskrivs som upplopp i lokaltidningen ttela.

  Gilla

 4. Jörgen skriver:

  Har vi inte redan konstaterat att vårt land styrs av kriminella. Skall ytterligare en kriminell tillsätttas för att granska kriminaliteten här i landet. Bocken till trädgårdsmästare är väl ett passande epitet.

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Vet inte riktigt vad de många fullkomligt trolösa politikerna ska kallas. Jag lutar åt att kalla det en form av politisk kriminalitet när de dels inte tar ansvar för sitt land och samtidigt utnyttjar sin politiska ställning till att sko sig själva.

   Gilla

 5. Camilla skriver:

  Ja, usch ja. Det låter som ett dåligt skämt.

  Det är dåligt att journalister i Sverige, inte ställer kritiska frågor till den tidigare statsministern Reinfeldt. Han får sitta i tvsoffor, och prata oavbrutet, medan journalister, de flesta, tittar storögt och beundrande på honom. Buu.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: