Vad är det för folk som kommer? Kristna förföljs i Sverige.

Vid en asylförläggning i Mönsterås tvingades kristna flytta efter att de hotats av fundamentalistiska islamister från Syrien. Detta sedan de flytt för att inte bli dödade av IS i sitt hemland.
Det är illa nog att många shia, sunni och kurder inte kan förlika sig med varandra även sedan de kommit till Sverige. Men att gå till angrepp på kristna som flytt hit, då har det gått för långt. Då måste samhället agera med full kraft.
Migrationsverkets chef i Kalmarregionen Mikael Lönngren ger dessvärre uttryck för den naiva inställning myndigheten har till fanatiska jihadister: Lönngren tror tydligen att problemet är ur världen om han bara får åka till flyktingförläggningen och informera jihadisterna om svenska lagar. Det räcker inte.
Ett så fullkomligt oacceptabelt uppträdande från en eller flera fundamentalister ska självklart polisanmälas, förhör och rättegång hållas för att tydligt visa att så kan man inte uppträda i vårt rättssamhälle.
De skyldiga bör sedan få sitt straff. Det enda rimliga är att de som hotat de kristna familjerna utvisas på livstid. Statueras det inte exempel nu så kommer situationen att bli fullkomligt ohållbar i framtiden.

Rune Lanestrand

8 Responses to Vad är det för folk som kommer? Kristna förföljs i Sverige.

 1. hllviken skriver:

  Sammanfattningsvis om invandrare med elak inställning till medmänniskor utanför den egna gruppen:

  BAGAGE ÄNDRAR INTE INNEHÅLL FÖR ATT MAN FLYTTAR PÅ DET!

  Sverige har ingen skyldighet att husera människor från hela jordklotet!

  Gilla

 2. Tony T. skriver:

  Japp, dagens Sverige:
  ”Polisen jagar person som sparkade kanin”
  goo.gl/qUEHnc

  Gilla

 3. Rune Lanestrand skriver:

  Närmast slentrianmässigt rapporteras från natten. ”Polis åker till platsen och två personer visar sig ha blivit skjutna/skottskadade på platsen. En är avliden och en är skadad och har förts till sjukhus med ambulans.” Denna gång i Vårberg i Södra Stockholm. Ska vi tvingas bli så vana vid dessa ständiga skjutningar med döda och skadade så att vi inte längre orkar reagera. Många jag talar med känner sig uppgivna inför allt våldet som massinvandringen lett till.

  Gilla

 4. 1. Tänk om vi kristna kunde få samma rättigheter och möjligheter i ett muslimskt land.

  2. Angående debatten med Janne Josefsson och bokbränning. Alla de bibliotek jag känner till bränner inte upp utgallrade böcker direkt. Först låter man skattebetalarna – låntagarna att köpa de utgallrade böckerna billigt för endast 10 kr st innan de bränns. Det hade givetvis varit en stor
  ekonomisk investering att bli ägare till en annan opassande bok – ”I huvudet på en seriemördare” skriven av minnesprofessorn Sven Å Christianson. Detta angående den falska seriemördaren Thomas Quicks bravader. Men det är också en för

  seriemördaren Thomas Quicks bravader. Men det är också en för tillfället opassande bok som bokförlaget stoppat.

  3. Rune! Jag vill även passa på att gratulera Din mycket kära hustru Kristina Lanestrand på hennes namnsdag nu på måndag den 24 Juli.

  4. Men idag är det en annan stark kvinna – Margareta Hvitfeldt som skall firas med kanonsalut nu kl 14.30 på Sundsby Säteri – Tjörn med mig som åskådare.

  Mina bästa GRATTIS hälsningar
  Engelbrekt Lars-Åke Larsson

  Gilla

 5. Conny Lundberg skriver:

  Du har så rätt, Rune! Medan svenska myndigheter har pratat så har ett antal fanatiska islamister tolkat detta som ett tecken på svaghet och ytterligare uppmuntrats att fortsätta sitt galna beteende eftersom de förstått att ingenting kommer att hända dem. Ett samhälle utan lag och ordning och där politiker saknar kurage att göra någonting åt detta är tyvärr ett samhälle som är på väg att gå under.

  Gilla

 6. Varför är vi så tysta om vad som sker i vårat land. Här måste vi alla förstå vart det är på väg, snart är vi invaderade med muslimska lagar.Ser bara fram mot nästa val att någon ändring av vår politik måste bara ske. Kan inte sätta på radion på morgnarna innan något hemskt har skett och så var det aldrig för några år sedan . Det har gått så långt att man i dag inte kan röra sig i de områden man var i tidigare. Vet att många av mina vänner känner likadant. Är så förtvivlad över utvecklingen så man får sömnbesvär och även depressioner om man tänker på vad som kan hända. Måste få stopp på det här. Dom som kan tänka lite längre fram måste reagera snabbt men tyvärr finns det smilfinkar som tjänar pengar på det och håller god min.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: