Läkemedelsjätten GSK anklagas för mutor för att sälja Pandemrix i Kina

-Kontanter, gåvor och sexuella tjänster – den brittiska läkemedelsjätten GSK, Glaxo Smith Kline, anklagas för att ha tagit till mutor värda flera miljarder för att vinna kontrakt i Kina.
-Nu väljer den kinesiska regeringen att stänga en resebyrå som anklagas för att ha bistått GSK med mutverksamheten, rapporterar nyhetsbyrån AFP.
I Sverige opererar detta samvetslösa bolag med hjälp av lika samvetslösa reklambyråer, public service, lydmedia och Läkemedelsverket som snällt och utan minsta kritiska granskning läser upp glättiga och förljugna pressmeddelande.
Läkemedelsverket
är ett sorgligt exempel på en statlig myndighet med starka kopplingar till läkemedelsindustrin som till stora delar finansierar verkets verksamhet. Detta yttrar sig också i en ytterst negativ inställning till naturmediciner.
Förmodligen är det Pandemrix som bl a gav narkolepsi och det lika dåligt utprovade HVP -vaccinet mot livmoderhalscancer som med hjälp av mutor i miljardklassen ska luras på kineserna.
I Sverige blev det inte ens en utredning om mutor förekommit eller hur Glaxo Smith Kline kunde få dessa ytterst tvivelaktiga vaccin godkända och dessutom förmå det allmänna att betala.

Rune Lanestrand

One Response to Läkemedelsjätten GSK anklagas för mutor för att sälja Pandemrix i Kina

  1. Rune Lanestrand skriver:

    Ytterligare exempel på vilka risker de tar som vaccinerar sig mot livmoderhalscancer.
    http://www.expressen.se/nyheter/ingen-lakare-vet-varfor-13-ariga-maja-ar-sjuk/

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: