Minister Anders Ygeman slår nog personligt rekord i dumhet

när han försvarar varför han inte informerade statsministern om IT-haveriet:
-Frågan var så känslig att jag inte kunde ta upp det vid en kafferast utan behövde ett särskilt rum för det säger Ygeman!
För min egen del tror jag att hela regeringen inklusive statsminister Stefan Löfven blev informerade i det ögonblick katastrofen nådde kanslihuset.
Det är inte heller omöjligt att regeringen i förväg gett Transportstyrelsen klartecken för  att outsourca hemliga handlingar som rör rikets säkerhet.
Rune Lanestrand

6 Responses to Minister Anders Ygeman slår nog personligt rekord i dumhet

 1. M.S skriver:

  Som du säger Rune, Alliansen vågar nu inget göra, stödet för Nato (av Hultqvist) väger tyngre för Alliansen och som därmed kommer förlora förtroende hos svenska folket då de inte vågade göra slag i saken av misstroendeförklaringen!

  Gilla

 2. Rune Lanestrand skriver:

  Det blev en halvmesyr. Försvarsminister Peter Hultqvist sitter kvar. Här kan inte USA och NATOs inflytande underskattas. L och C är nog mest benägna att kompromissa för att hålla sd utanför och få behålla den öppna dörrens migrationspolitik så långt det går. Lööf förespråkar ju i princip fri invandring och har därmed tagit över islamiströsterna från miljöpartiet.

  Gilla

 3. Rune Lanestrand skriver:

  Undrar om man kan lita på Björklund och Lööf? Är deras medverkan i kravet på misstroendevotum bara ett sätt, när dammet har lagt sig, gå ihop med Löfven för att komma till de hägrande köttgrytorna.

  Gilla

 4. Rune Lanestrand skriver:

  Att man utsorsade av ekonomiska skäl tror jag inte på. Även om man sparar på alla områden för att klara de galopperande kostnaderna för att vara en humanitär stormakt.

  Gilla

 5. Rune Lanestrand skriver:

  En avgrund av lögner och för allmänheten hemlighållna uppgifter träder fram. Miljöpartisten Mehmet Kaplan var minister vid den här tiden. Den 18 april 2016 tvingades han avgå för sin islamistiska agenda. Mikael Damberg gick då in som tillförordnad it-minister. Damberg är en riktigt ful fisk som tillsammans med Lars Leijonborg var initiativtagare till DÖ-överenskommelsen.

  Gilla

 6. larslindblog skriver:

  Jag tror vad som helst om Ygeman . Expressen avslöjade ju hur Ygeman smitit från hyresbetalningen från det drog/sex liberala hippiekollektiv Ygeman var företrädare för.
  Ygeman är en riktigt ful fisk . En typisk sosse helt enkelt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: