Macron och Löfven kuttrade som nyförälskade turturduvor

när de lät sig fotograferas framför Elycépalatset. Båda lismade och berömde varandra. Löfven sken som en sol när Macron såg Sveriges migrationspolitik som ett föredöme.

Hela tillställningen var politiskt motbjudande i syfte att rädda två politiker som båda ligger illa till. Macron storvulna vallöften är redan i gungning, ministrar lämnar och Löfven ska återvända till it-haveriet och den migrationspolitik som Macron i sin okunnighet berömde.
En katastrof som ses som avskräckande exempel inte bara i våra grannländer. Bara i konkurshotade Malmö stad kastades i natt en sprängladdning in i en lägenhet i Malmö. Den fjärde på en vecka. Och bilar brändes som vanligt.

Rune Lanestrand

5 Responses to Macron och Löfven kuttrade som nyförälskade turturduvor

 1. Erik Olsson skriver:

  Lönnfet – vad har det med saken att göra?
  Är det ”underbar humor” att använda oförskämda benämningar på meningsmotståndare? Erik Olsson, Uddevalla

  Gilla

 2. pettersonaxeagentlemansgentleman skriver:

  Lanestrand har i koncentrerad form lyckats definiera en av sommarens mer sublima romanser – eller snarare oheliga allianser, mellan den franske folkförföraren och dennes svenske motsvarighet bland de spektakulära svammelmakarnas skara.
  Anfäkta och anamma! Här tände det tydligen till innanför den lönnfete excellensens sportigt skräddade kostym under tète-á-tèten med den fabulöse fransosen och dennes globalistiska koketteri.
  Vi bidar i andlös spänning på nästa episod av denna förtjusande kärlekshistoria mellan tvenne korantillvända konspiratörer i detta för det sönderfallande och invaderade Europa så kritiska skede.
  Andreas 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: