Glädjande att islamistpartiet MP minskar

 i Novus senaste mätning. Ligger nu under 4-procentspärren och kommer förhoppningsvis att ramla ur riksdagen i nästa års val.

Varför tycker jag då så illa om Miljöpartiet som jag ansåg hade en funktion att fylla när det bildades.
Många som bildade partiet hade också sina rötter på landsbygden. Medan partiet under senare år likhet med centern utvecklats till ett storstadsparti.
När det sedan stod klart att mp bakom kulisserna främst satsade på att bli ett parti för radikala muslimer och även plockade in islamister som Mehmet Kaplan i regeringen var måttet rågat.
Och när Gustav Fridolin och andra ledande miljöpartister försökte ursäkta islamister för deras kvinnosyn och medeltida tänkande fick jag avsky för partiet.
Centern har som mest liberal i migrationsfrågor inom Alliansen tagit över många av Miljöpartiets muslimska röster som de tappade när de tvingades fota Kaplan som bostadsminister.
Det är inte så lite humor i att mp innehar utbildningsdepartementet i regeringen Löfven. När miljöpartiets ledning är fullkomligt obildbar.
Den ha inget sett, inget hört, inget lärt utan fortsätter kräva generösare migrationspolitik som riskerar locka hit ännu fler militanta islamister.

Rune Lanestrand

13 Responses to Glädjande att islamistpartiet MP minskar

 1. Rune Lanestrand skriver:

  En man i 45-årsåldern ska ha vägrat lyda en order från en äldre släkting att döda sina två döttrar för att rädda släktens heder.
  Då ska han i maj ha lurats ut på en fisketur och höggs ihjäl, skriver SVT.
  Nu åtalas släktingen, en man i 50-årsåldern, för mord. Hur kan ordet hedersmord nämnas i dessa sammanhang. Något mer vedervärdigt än att pappan i det här fallet skulle döda sina döttrar tala om heder kan jag inte för mitt liv begripa.

  Gilla

 2. Rune Lanestrand skriver:

  ”Efter att under 20 års medlemskap först bevittnat hur vänsterkrafter infiltrerade MP med sina ateistisk/sekulära idéer som gjorde natur, djur och människor till föremål istället för delar i en större enhet och sedan hur anpassningsdraken förgiftade ledningen med sitt maktbegär och till slut bli som alla de andra partierna fanns det bara ett beslut kvar. Utträde”.
  Skriver i dag Thomas DonThommasso Stjernquist på Birger Schlaugs fb-sida.

  Gilla

 3. Erik Olsson skriver:

  Rebel: Mycket kan man lasta Miljöpartiet för. Att detta parti skulle vara krigshetsande faller på sin orimlighet.
  Du fattar nog att Sverige har samma rätt som andra demokratier att samverka med andra länder.
  Värdlandsavtalet är en tillgång för Sveriges försvar. ”Drivit igenom” och ”krigsövning” är billigt propagandasnack. Värdlandsavtalet har en bred och långsiktig förankring bland de demokratiska partierna i vår riksdag.
  Att högerextremister (SD) & kommunister (V) gnäller på Sveriges Nato-samarbete är helt i sin ordning. Antar att du delar dessa extrem-gruppers värderingar.
  I tider av rysk aggression är det ovärderligt att vi svenskar hjälper, och får hjälp av, Nato att tydliggöra att vi står upp för demokrati & stabilitet i Östersjöregionen. Lyckligtvis är en överväldigande del av vårt folk inte flummare som du utan anhängare av ett starkt försvar.
  Alldeles nyligen samverkade Ryssland och Kina (!) i Östersjön. Vill du kalla detta ”krigshets”?
  Nato-hatarna i riksdagen är SD och V i skön förening. Är det dessa demokratiska ”föredömen” som skall styra Sveriges säkerhetspolitik?

  Gilla

 4. Det är bara att hoppas att miljöpartiet åker ut. Men sossarna är som en varböld som bara måste ner . Kommer inte att stanna kvar i det här landet om dom får regera vidare,.Men så dumma kan bara inte det svenska folket vara då rider dom på invandringen i så fall.

  Gilla

 5. hllviken skriver:

  Gilla

 6. Rebel skriver:

  Eller varför inte MPs krigshetsande?

  ”Aurora är snart här. Den stora krigsövningen. Värdlandavtalet med Nato, som såväl den tidigare borgerliga som den nuvarande rödgröna regeringen drivit igenom, skall testas. Långt bortom övningsfält och skjutfält.
  Allt sker under rödgrönt styre. ”
  http://www.fria.nu/artikel/129847

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Den rödgröna regeringen tycks inte ha några som helst ideal längre.
   Och sviker det mesta de gått till val på.
   Sveriges kris är i mångt och mycket partiernas kris.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: