På grund av den stora muslimska invandringen

till Sverige kan Sverige utgöra ett större hot mot Finland än Ryssland. Det skriver Paul Lillrank, professor vid institutionen för produktionsekonomi vid Aalto-universitetet, i Huvudstadsbladet i Helsingfors.
”Det finns en reell risk att Sverige förvandlas till en misslyckad stat med ghetton där svensk lag inte längre gäller och polisen inte har kontroll över läget. Demokratin är ur spel när myndigheterna bryter mot migrationslagen och polisen ser genom fingrarna på illegala invandrare. Det är inte otänkbart att Sverige blir för Finland en större säkerhetsrisk än Ryssland”, skriver Paul Lillrank.
”Mångkulturalismen startar konflikter och politikerna i Sverige har fått storhetsvansinne. Arbetsmarknaden är inte anpassad för lågutbildade asylinvandrare, något svenska politiker inte vill begripa. När resurserna sedan inte räcker till för att upprätthålla den svenska välfärdsstaten, säger sig makthavarna inte förstå varför”.
-Svenska kommuner är så dåliga på att hantera återvändande IS-terrorister att de väljer att ”kärleksbomba” dem med ekonomiska bidrag och förtur i landets bostadskö, påpekar professorn.
Yttrandefriheten är onekligen större i Finland. I Sverige släpps bara professor Jerzy Sarnecki fram som endast ser stora fördelar med den oansvariga massinvandringen.

Rune Lanestrand

5 Responses to På grund av den stora muslimska invandringen

 1. tembak ikan game skriver:

  tembak ikan game

  På grund av den stora muslimska invandringen | Rune Lanestrands blogg

  Gilla

 2. Convert2Mp3Net Online

  På grund av den stora muslimska invandringen | Rune Lanestrands blogg

  Gilla

 3. hllviken skriver:

  Vad ska vi ta oss till när domstolarna inte dömer invandrade, grova brottslingar till utvisning?

  Sverige fylls på alltmer av illasinnade.

  Gilla

 4. Lars W skriver:

  Det var länge sedan Ryssland utgjorde en säkerhetsrisk mot Finland. Vi får nog gå åtminstone 50 år bakåt i tiden. Detsamma gäller för Sverige. Det största hotet mot Finlands ekonomi heter EU. Det största hotet mot Finland militärt heter NATO. Detsamma gäller för Sverige.

  Finland har samma spårvidd som Ryssland på sina järnvägar, men vad hjälper det Finland när Brysseldirektiv förbjuder dem att handla med Ryssland. Detsamma gäller inte Sverige, vi har samma spårvidd på våra järnvägar som övriga EU.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: