Arvet efter Reinfeldts humanitära stormakt har skadat moderaterna

och är den främsta anledningen till Anna Kinberg Batras avgång. Den politiskt falske Fredrik Reinfeldt passade på att binda upp sitt parti genom att han genomförde DÖ-överenskommelsen mellan Alliansen, s och mp innan Kinberg Batra valdes till partiledare.
Det är troligen Reinfeldts-falangen, som drömmer om partiets glansdagar med öppna famnens politik och öppna gränser, som är den hårda, organiserande kärnan i upproret mot Kinberg.
Är det så går både moderaterna och vårt land en olycksbådande framtid till mötes med ökad invandring. Som backas upp av av nästan alla medier.
Centern med Annie Lööf i spetsen har hittills gått fram uteslutande på att inte bryta det politiska dödläget genom att vägra tala med sd i riksdagen. Vilket gjort henne till medias kelgris.
Genom att massinvandringens oerhört negativa följder blir mer och mer uppenbara för var dag som går kommer bl a centern på lite sikt att straffas för detta. Det är också en helt ohållbar politik som moderaterna nu tycks välja genom att närma sig de rödgröna i migrationspolitiken.
Ska bli ytterst intressant att se vad de moderata ombuden anser om detta på partiets extrastämma.

Rune Lanestrand

6 Responses to Arvet efter Reinfeldts humanitära stormakt har skadat moderaterna

 1. Bo Unosson skriver:

  Hade inte Anna Kinberg Batra släppt in Sverigedemokraterna i den politiska värmen hade hon varit kvar som partiledare, Moderaterna hade haft minst 19 % i SIFO och det hade funnits ett fungerande allianssamarbete

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Sabotörerna Jan Björklund och Annie Lööf hindrade Anna Kinberg Batra fullfölja sin linje att minska invandringen. Därför tappade moderaterna.
   Budskapet blev veligt då hon måste ta hänsyn till Björklund och Lööf som är mer rödgröna än borgerliga. Och som tydligen tror att Reinfeldts politik fortfarande skulle fungera. Trots att väljarna sa nej till den redan i förra valet.
   L och c hänger sig åt önsketänkande och vill inte acceptera det faktum att Alliansen inte kan få majoritet utan att samtala med sd.

   Gilla

  • MaHA skriver:

   Det där är bara strunt det du säger nu Bo, AKB hade lågt stöd före hennes samarbetesförsök med SD.

   Gilla

   • Rune Lanestrand skriver:

    Ja det började innan Reinfeldt tvingades avgå därför att folks började förstå att han lurat på dem en fullkomligt orealistisk invandringspolitik.

    Gilla

 2. Anonym skriver:

  Käre Rune!
  Nu håller jag inte med Dig alls!
  Varma hälsningar
  Eva

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: