Stefan Löfven har ljugit hela tiden

om att han inte känt till IT-läckan vid Transportstyrelsen. Det går inte att dölja längre. När nu t om hans närmaste medarbetare Emma Lennartsson berättar att hon blev informerad redan i april 2016.
Lennartsson säger nu att hon tror att statsministern inte känt till läckan. Och att hon själv ljugit om tidpunkten vid vilken tidpunkt hon blev informerad.
Det är lika bra att Löfven träder fram och säger som det är. Att han från det att informationen nådde regeringen har känt till denna säkerhetspolitiska katastrof. Och dessutom deltagit i försöken till mörkläggning.
Annars: Hur många fler ska tvingas avgå för att de i missriktat nit skyddat sin husbonde i hopp om att han ska överleva som statsminister.

Rune Lanestrand

 

4 Responses to Stefan Löfven har ljugit hela tiden

 1. Tror inte att detta helt emanerar från sossarna. Det är nog allvarligare. Palme, Bildt, Reinfeldt, och nu de tre nuvarande exelenserna, har alla varit över till USA och fått instruktioner. Pågående pajkastning, är inte annat än politiskt dimma för att dölja att vi inte längre är neutrala. Vem av exelenserna gav Transportstyrelsen upphandlingsordern till förmån för IBM efter hemkomsten från besöket av Obama ? Är det OK att dela arkivmolnet med Nato?
  Ur Computerweekly.com ”NATO’s Allied Command Transformation (ACT) is using IBM’s cloud computing model to consolidate and integrate its technology capabilities for critical command and control programmes”.

  Gilla

 2. Anonym skriver:

  Käre Rune!
  Jag är ledsen – för Din skull – att behöva skriva att Löven är exempel på hur män är! Rheinfeldt hade heller aldrig varit inblandad i Nuoninköpet – och så vidare!
  Löven lät här igen en kvinna stå där med skammen – som han tror att han slipper!
  Hur många kvinnor finns det nu kvar i den svenska politiken, som är villiga att krulla sig för män, som är helt hjälplösa, dumma i huvudet och onyktra?
  Din gamla kamrat i kampen mot bondemaffian
  Eva

  Gilla

 3. larslindblog skriver:

  Man är utled på sossar ! Bara kompiskorruption hela tiden. Spritglade Tomas Bodström som landshövding i Sthlm är ju vedervärdigt.
  Fy skäms till er 27 % som stöder detta avskyvärda gäng gangsters och politruker. BU !!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: