Varför gör media så mycket reklam för extrema rörelser?

Är etablerade medier helt blinda. I en månad har de gjort reklam för nazistdemonstrationen i Göteborg. Nästan dagligen visat deras emblem och banderoller i tv.
På samma sätt har press, radio, tv, med public service i täten också lyft fram våldsvänstern och på så sätt bäddat för kravaller i Göteborg i dag. Varför? Det tror jag många med mig frågar sig!

Rune Lanestrand

9 Responses to Varför gör media så mycket reklam för extrema rörelser?

 1. Mariana Björklund skriver:

  Lars W, motdemonstranter med dödliga stenslungor, bengaleldar, rökbomber, knallskott med mera, som bröt upp stenläggning för att få ammunition, och sedan använde denna utanför Lisebergs huvudingång. Besökare på bokmässan fick stanna kvar inne efter stängning av mässan, folk kunde inte gå från området till sina bilar, motdemonstranter började slåss med varann, motdemonstranter som ropade Allahu Akbar, ironiskt nog nära en regnbågsflagga.
  Enligt media var det folkfest på Heden, bakom dubbla 5 m höga stängsel. En journalist talade lyriskt om hur alla möjliga och omöjliga kommunistiska partier och fraktioner samsades bakom stängslen. För vad? Enligt Säpo finns det i NMR 160 aktiva medlemmar, som använde gratisreklamen i media till att locka hit sina lekkamrater till cirkusen i Göteborg. De kanske är fler idag än igår.
  Vinnare i tävlingen är polisen, är det mot en polisstat vi ska gå?
  Jag hoppas televisionen får anledning att upplysa våldsextremisterna på båda sidor att din hemort är den utvalda scenen nästa gång. Eller var du ironisk?

  Gilla

 2. Marita Hansson skriver:

  Ja, varför ???i

  Gilla

 3. Kristina Magnusson skriver:

  För att blanda bort korten. Nazistdemonstrationen i Göteborg och Nordiska motståndsrörelsen (NMR) är inte samhällets största hot.
  Det är, som jag ser det, istället andra aktörer, t.ex. på sikt EU och globalismen, som öppet eller i det fördolda arbetar för att upphäva,
  utplåna nationalstaten som en kulturell, social, identitetsskapande,
  någorlunda demokratisk inrättning.Och där ingår med Nato i spetsen
  Västvärldens hotande och förgörande krigsmaskineri.

  Gilla

  • Lars W skriver:

   Om EU och NATO har du helt rätt. Sverige är en skendemokrati sedan 1994. Lagarna stiftas i Bryssel och den svenska riksdagen tar hutlöst betalt för att översätta dem till svenska och låtsas som om de har stiftat dem och att det handlar om svensk lag.

   På det sätt de manipulerade svenska folket 1994* håller de nu på att manipulera det svenska folket angående medlemskap i NATO. De påstår att Putin utgör ett hot mot Sverige vilket är löjeväckande. Det enda och stora hotet mot Sverige heter NATO.

   *2003 försökte det rådande etablissemanget återigen att manipulera det svenska folket till att avskaffa den svenska kronan och införa den fördärvliga valutan euro. Tack vare oss alla som röstade ”NEJ!” har vi Kronan kvar och med oss genom finanskriser, eurokriser etc.

   Gilla

   • Sune Olsson skriver:

    Genom att lissabonfördraget 2009, godkänndes av våra folkvalda, är vi tvugna att införa euron. Men det är några kriterier som skall uppfyllas och vi uppfyller inte ett, kronan flyter mot andra valutor. Den dag som kronan knyts mot euron, är vi fast och måste byta vår valuta.
    De politiker, med lövfen i spetsen , som låtsas att röstresultatet gäller, vet inte eller ljuger.

    Gilla

   • Lars W skriver:

    Frågan är vilket röstresultat det är som är giltigt. Carl Bildt anslöt Sverige till främmande makt i strid med svensk grundlag. Är Maastrichtfördraget giltigt?

    Gilla

 4. Media, som redovisare av vad som nationellt och internationellt pågår har gjort sitt. Vi har internationaliserats som folk, vi anar vad som pågår och vad som döljs. Mer och mer döljs av rädsla för att stöta sig med den största ”dåliganyheterskaparen” USA. Facismen
  stärker sitt grepp om det amerikanska folket och det har även drabbat vår överhet och vårt PK media. Sossarna har i denna regering accepterat corporatism och globalisering enligt USA och alliansen har gjort så sen länge. Detta, med krig , svält och folkvandringar som följd, vet flertalet av medias människor om, men kan/törs/får man inte skriva om. Så, media kanske man ursäktar sig själva, med att flytta ner den pågående mänskliga katastrofen, nationellt, till tjat om en nazidemonstration. Det är väl så att nazismen är en avkomma av facismen, själv vet jag inte vad de som demonstrerar kallar sig ?

  Gilla

 5. ingridfredriksson skriver:

  Ja, helt rätt, Rune! Det är vad jag frågar mig också.

  Gilla

 6. Lars W skriver:

  Tack vara televisionens upplysning har nu 10 000 motdemonstranter samlats på Heden.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: