Stefan Löfvens skrytmöte i Göteborg

 är rent slöseri med skattepengar och poliser. Jag tror skattebetalarna genomskådar hans valjippo som det socialdemokratiska partiet egentligen skulle betala och inte skattebetalarna.

Lövfen är slug men den här gången tror jag att han i sitt storhetsvansinne har gått ett steg för långt och att hans personliga propagandamöte får motsatt effekt mot vad han tänkt sig. Han tar alldeles fel när han tror att svenskarna är stolta över att få ta emot 500 mer eller mindre avskydda EU-politiker och byråkrater.
Mötet med alla dessa gratisätare ska sätta Göteborg på kartan säger Löfven men det är den redan. Efter alla skandaler i den rödgrön/fi-styrda kommunen är Göteborg redan känt i hela EU som Muteborg.
Jag hoppas att Löfven inte bara skryter utan också visar sina förnäma gäster de många särskilt utsatta områden om nu gästerna vågar sig på en sightseeng där varken brandkår eller ambulans vågar köra in utan poliseskort.
Såg att man utrymt tre läger längs kortegevägen för att gästerna skulle slippa få en glimt av Sveriges baksida.
Sociala pelaren är ett knep för att folk ska tro att det är något nytt och revolutionerande som ska ske i Göteborg. Men det är bara en upprepning av de otal EU-möten som inte lett till några som helst förbättringar. EU är fullkomligt oförmöget att fatta bra beslut. I stället för dekret och överstatlighet skulle samarbete ske mellan fria länder som mellan de nordiska länderna.
Flyktingfrågan som är den ojämförligt största frågan för Europa har man ältat i åratal i Bryssel. Flyktingarna ska rättvis fördelas mellan länderna har det hetat. Men det har alltid slutat med att Sverige lurats och sitter kvar med Svarte Petter. Medan övriga länder skrattar åt Löfven bakom hans rygg och med illa dold skadeglädje ser hur massinvandringen förstör och splittrar vårt land.
Statsminister Stefan Löfven kommer att luras än en gång då den sociala pelaren syftar till mer överstatlighet inom EU. Något som det svenska folket absolut inte vill ha.

Rune Lanestrand

3 Responses to Stefan Löfvens skrytmöte i Göteborg

  1. Rune Lanestrand skriver:

    Vid besök i Oslo i helgen läste jag i norska aviser att invandring- och migrationsminister Sylvi Listhaug vill skärpa villkoren för föräldrar som reser utomlands och sätter barn i koranskola. Och som sedan kommer hem radikaliserade. Är de borta mer än tre månade mister familjen både socialbidrag och barnbidrag. Nu vill Listhaug skärpa kraven ytterligare och dra in passet för barnet när man misstänker att de ska gå i koranskola. Detta obehagliga fenomen har aldrig kommit upp till ytan i Sverige. Men förekommer säkert mer här med den slappa invandringspolitiken. Hoppas Norges statsminister Erna Solberg tar upp detta när hon i dag besöker EU-mötet i Göteborg.. Norrmännen är inte rädda för att säga ifrån.

    Gilla

  2. EU har genom sanktioner hindrat Syriens behov av läkemedel och övrigt till landets egna soldater. Efter att ha läst sanktionerna är det endast de av USA stödda som kan få del av undantagen. Varför kan ingen protestera mot detta helvetes medlemskap. Hur mycket av Ingvar Karlssons , Dinkelspiels och Marits skitsnack stämde inför EU omröstningen. Snart ingenting. Och nu håller sossarna på att smyga in oss i Nato. Nato, som är en stor del av eländet i världen. Hade jag varit ung, hade jag varit i Göteborg och visat min avsky.
    Fan vet om jag inte kastat en sten också, det hade nog känts bättre än att skrika i badrummet. .

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: