Folkpartiet liberalerna är ett landsförrädiskt parti.

Folkpartiet liberalerna begick vid sitt landsmöte i Västerås ett efterlängtat politiskt självmord när de röstade ja till ett överstatligt EU.
Partiet är i politisk/moralisk upplösning och begår nu harakiri när de vill att Sverige ska bli en lydstat till det av globalföretagen styrda EU.
Liberalerna med major Björklund i spetsen kommer efter detta med säkerhet förlora sin plats i Riksdagen i nästa års riksdagsval. Vilken är bra för Sverige.
Folkpartiet är ett konstigt parti som egentligen inte har någon uppgift att fylla med sina märkliga utspel och vändningar i politiken. De kommer knappast att bli saknade av fler än de som har feta uppdrag inom partiet.
Fp-liberalerna saknar minsta känsla för det som rör sig i folkdjupet. Exempel på detta är deras ständiga propaganda för att Sverige ska ansluta sig till Euron och NATO. De har heller inte förstått att svenska folket inte vill styras av ett överstatligt EU.
Partiets representant i EU-parlamentet Cecilia Wikström har nyligen haft överläggningar med, och välsignats av, multimiljardären George Soros som använder sina miljarder för att stödja de krafter som vill utradera nationalstaterna för att ge globalföretagen fullständig kontroll i världen.
Efter omröstningen på Liberalernas landsmöte twittrade Wikström: ”Liberalerna tog nu beslutet att verka för att EU blir en federation! Äntligen!!!!”
Ledamoten i Europaparlamentet och Liberalernas partistyrelse Cecilia Wikström besökte nyligen mångmiljardären George Soros som ger den politiska tokan goda råd om hur nationalstaterna i EU ska brytas ner för att de globala företagen ska få all makt.
Därefter åker hon till Fp-liberalernas landsmöte i Västerås där hon och Jan Björklund får med sig en majoritet på att partiet ska driva på för ökad överstatlighet i EU.
Efter omröstningen på Liberalernas landsmöte twittrade Wikström: ”Liberalerna tog nu beslutet att verka för att EU blir en federation! Äntligen!!!!”

Rune Lanestrand

 

Rune Lanestrands foto.

7 Responses to Folkpartiet liberalerna är ett landsförrädiskt parti.

 1. Rune Lanestrand skriver:

  Och värre blir det om dessa folkpartiungdomar kommer in i riksdagen.
  http://www.dt.se/opinion/ledare/de-vill-tillata-sex-med-lik-och-djur-samt-sex-mellan-syskon

  Gilla

 2. Manne skriver:

  Folkpartiet…är dom kloka? NEJ!
  Ungdomarna i partiet vill tillåta sex med lik och djur samt sex mellan syskon…
  http://www.allehanda.se/de-vill-tillata-sex-med-lik-och-djur-samt-sex-mellan-syskon

  Gilla

 3. hllviken skriver:

  En EU-federation innehåller drygt 500 miljoner invånare varav svenskar utgör ca 10 miljoner.
  Kan någon kompetent i ämnet matematik berätta för oss vilken andel röststyrka i % Sverige kommer att ha i så fall?

  Gilla

 4. […] Lanestrans artikel länkad till hans blogg […]

  Gilla

 5. Agneta Fallenius skriver:

  Den självutnämnda PK-godheten är vår tids onda. EU en konstruktion för att få bort makten för respektive nation och dess invånare. Ett politiskt projekt i syfte att avskaffa demokratin. Vilken vettig väljare kan rösta på Björklund som låter den socialistiska minoriteten styra landet. Det blir Liberalernas sortir 2018.

  Gilla

 6. Conny Lundberg skriver:

  Vad kan man säga; tokig är som tokigt gör. Liberalerna är inte bli saknade av någon.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: