Public service intar täten som propagandakanal för den perverterade politiska och kulturella eliten

Detta efter att Sveriges television i fjol firade 60 år med ökad DDR-mentalitet. Då införde  företagets vd Hanna Stjerne skärpta pk-regler. Journalisterna ska t ex undvika ordet invandrare som kommer som första förbjudna ord på hennes lista.
Istället för invandrare kan enligt dokumentet ordet ”utrikes född” användas, men det är då viktigt att tänka på att ”en utrikes född också kan vara svensk och att begreppen inte står i motsats till varandra”.
Afrikanskt ursprung ska undvikas. Medan vit, ljushyad, rödlätt, östasiatiskt utseende får rapporteras. Och terrorister med svenska pass ska kallas svenskar.
SVT-ledningen varnar särskilt för begreppet ”invandrartäta områden”. Istället ska journalisterna använda sig av formuleringen ”socialt/ekonomiskt utsatt område”.
Språkråden, ska enligt vänstervridna Stjerne ge ”journalister ett stöd i vardagen med mångfaldsfrågorna”.
Inte undra på att allt fler söker sig till sociala medier, bloggar och facebook när svt medvetet och svekfullt försöker föra svenska folket bakom ljuset.
Svt:s språkpolicy har slagit igenom också i övriga medier. Inte minst i Aktuellt, Dagens eko, tv4 och de stora drakarna med DN i spetsen.
Jag vill påstå att om public service i stället tidigt gett en objektiv och ocensurerad rapportering om invandring- och flyktingpolitikens uppenbara problem och påverkan på det svenska samhället hade vi idag haft en helt annan situation i Sverige.

Rune Lanestrand

5 Responses to Public service intar täten som propagandakanal för den perverterade politiska och kulturella eliten

 1. Kristina Magnusson skriver:

  Till Agneta Fallenius.
  Journalister gör nog i dagens läge ingen skillnad på vänster- eller högerregeringar. Inte heller så lätt, ty vad är idag vänster och vad
  är höger?

  I dagarna får vi rapporter om den katastrofala situationen i Libyen.
  Migranter säljs som slavar på regelrätta auktioner.

  Landet slogs i spillror år 2011 när västvärlden med USA i spetsen invaderade Libyen och dess ledare Muammar Gaddafi/Khadaffi mördades.Då hade oljan nationaliserats och på den afrikanska kontinenten fanns ingen befolkning med högre levnadsstandard än den i Libyen.

  Sverige deltog i att föröda Libyen, slå sönder det som byggts upp
  under flera årtionden. Endast ETT riksdagsparti röstade MOT att vi
  skulle sända spaningsplan till Libyen: Sverigedemokraterna med
  sina 18 röster (två ledamöter var frånvarande). Samtliga vänster-
  partister röstade FÖR (utom fyra som lade ner sina röster). Inom
  Miljöpartiet var det en ledamot som lade ner sin röst, övriga röstade
  FÖR.

  Tala om begreppsförvirring när det gäller höger eller vänster!

  Gilla

 2. Anonym skriver:

  Skönt att du vågar Rune ta upp problem som den PK eliten vill dölja till varje pris. Men som sagt domen kommer att bli hård när den sanna bilden av samhället kommer fram men tyvärr alldeles för sent .

  Gilla

 3. Agneta Fallenius skriver:

  Journalister är hantlangare åt vänsterregeringen och kommunistorganisationer och den största desinformatören inom svensk media.

  Gilla

 4. Häller med Dig Rune. Med Smålandsposten, Smålänningen ,TV1, TV2, 0ch TV4 i huset , är det tack vare information från datorn man som individ mentalt överlever . C;a 500 spänn i månaden, för att medverka till ett stagnerat Sverige med en befolkning av arbetande alfer..

  Gilla

  • Lite underligt att kommentera sig själv, men som smålänning tycker jag inte om att betala för ingenting. Journalistik är viktigt, och fria journalister än viktigare. Tar mig friheten att länka en från N Y Times 2003 sparkad USA korrespondent, som jag lyssnar på i veckorna. Var hittar vi en liknande i för publikation i Sverige? USA, har väl aldrig varit det land jag själv beundrat, men Chris Hedges äventyrliga beskrivning av nu och dåtid, stämmer mer med min syn på eländet både där och hemma i dag.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: