Den fanatiske NATO-anhängaren Carl Bildt

fortsätter resa runt i världen och mäklar krig. Skröt nyligen i tv om han besökt nästan alla länder i världen. Och att han bara de senaste två månaderna varit på flygande fot 6 veckor. Verkar inte riktigt klokt. Men han måste väl ha det väldigt tråkigt hemma.
Han var ytterst aktiv i den s k färgrevolutionen i Ukraina som styrdes från USA:s ambassad i Kiev. Då åkte han som en skottspole mellan Stockholm, Vita huset och Kiev.
Med pöbelns hjälp avsattes Ukrainas president Viktor Janukovytj, som ersattes av USA, EU och Bildts kandidat, chokladfabrikanten Viktor Jusjtjenko.
Ukraina är i dag närmast en fascistregim som tyvärr också backas upp av Sverige. Bildt sa i nämnda tv-intervju att han hade bra kontakt med Margot Wallström. Ytterst illavarslande.
Carl Bildt stödde som utrikesminister i Alliansregeringen helhjärtat Fredrik Reinfeldts ”öppna gränser”. Han har kommenterat massinvandringen; – Det är lite problem i början men är mycket bra på sikt.
Ja vi börjar få sikt på Sverige som en ”humanitär stormakt” med bilbränder, våld, mord, kastade handgranater och växande otrygghet som nu också visar sig i de senaste dagarnas fullkomligt oacceptabla terrorliknande angrepp mot judar i Göteborg och Malmö.

Rune Lanestrand

2 Responses to Den fanatiske NATO-anhängaren Carl Bildt

  1. J.son skriver:

    Det är tyst om Libyenkriget som Sossar och Moderater stödde ja.
    http://www.sydostran.se/insandare/tyst-om-libyenkriget-2011-i-massmedia/

    Gilla

  2. Visst Rune, Carl Bildt är en förvuxen gökunge som media sliskat o slaskat med i alla tider. Hans olja och krigsindustri kontakter, behöver man inte anstränga sig för att finna. Slå fram Halliburton + Carl Bildt finner man den politiske oligarken Carl Bildt. Det mest graverande tycker jag, är hans deltagande i Darfur, dör miljoner människor fördrivs från sina hem av oljebolagen. De svenska media är huvudansvarigt för den information som ges och mörkas, någon gång skall väl även det få sin historiska redovisning.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: