Ytterligare en granatattack mot ett polishus i Skåne

Det är inte polisen som bär ansvar för granatattacker mot polishus eller när dödsskjutningar, våld och våldtäkter ständigt når nya höjder.

Det blir mer och mer patetiskt, ja rent av löjeväckande, när politiker och politiska reportrar i public service och de stora medierna ska hitta på orsaker till den växande laglösheten.
Man tar tar fram alla möjliga skäl. Det är utanförskap, det är kriget i Syrien, det är för lite poliser, det är bristande språkkunskaper, kriminella ligor och bristen på jobb till nysvenskarna o s v. Men aldrig det onämnbara.
Som katten kring het gröt undviker man till varje pris ”Elefanten i rummet”. Den orimliga, fullkomligt oansvariga massinvandringen. Och att ansvaret för dagens situation helt och hållet ligger på den politiska Sjuklövern och inte på polisen eller andra myndigheter.
Ansvaret ligger på DÖ-partierna (som ingick decemberöverenskommelsen). De politiker som nu vill göra en ny valrörelse och i sin desperation och senkomna insikt i vad de har ställt till med nu bjuder över varandra.
Samtidigt som de inte låtsas om sina storvulna, okunniga utfästelser om att Sverige ska bli en humanitär stormakt, vi bygger inga murar. Eller centerledaren som en Kajsa kavat ansåg att Sverige är så glesbefolkat att vi utan problem kan ta emot 30 miljoner flyktingar.

Rune Lanestarnd

3 Responses to Ytterligare en granatattack mot ett polishus i Skåne

 1. Rune Lanestrand skriver:

  I natt har det skjutits in i två lägenheter i Malmö och så har det sprängts utanför Siriusordens lokaler. Det finns skador på entrédörr och sprängda fönsterrutor. Vet någon vad detta är för en orden?

  Gilla

 2. Lars skriver:

  Massinvandringen? Kom igen det är ju klart ryssar som ligger bakom med insmugglade vapen (obs! ironisk).

  Allvarligt nu, det är galet det som sker nu mord, misshandel och våldtäkter, gängkriminaliteten ökar, men politikerna gör inget åt galenskaperna. ÄR det innbördeskrig som detta kommer leda till tro om några år?

  Gilla

 3. Conny Lundberg skriver:

  DÖ-partierna kommer med all sannolikhet att, just det, dö ut! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: