Islamisterna är ett större hot mot Sverige än Ryssland

Vill slå ett slag för mitt upprop om att få folkomrösta om Värdlandsavtalet med NATO. Nu gäller det förstås att folkomrösta för att få lämna detta för Sverige så farliga avtal.
Mer aktuellt än någonsin när krigsretoriken från partierna med Jan Björklund (L) och Hans Wallmark (M) i spetsen bara blir allt hätskare. Lika hängivet som okritiskt uppbackade av radio, tv och de stora drakarna.
Ingen kan väl tro att Ryssland vill erövra Sverige med alla till synes olösliga problem i massinvandringens spår. De har mer än nog av sina egna islamistiska terrorister.
https://secure.avaaz.org/en/petition/Vi_vill_folkomrosta_om_NATO_och_Vardlandsavtalet_Vi_vill_ha_fortsatt_fred_med_Ryssland_och_ovriga_varlden/?pv=0&fb_action_ids=10153531281161270&fb_action_types=avaaz-org%3Ajoin

2 Responses to Islamisterna är ett större hot mot Sverige än Ryssland

 1. Rune Lanestrand skriver:

  Ryssland har inga geopolitiska intressen av Sverige så länge vi inte har amerikanska soldater i landet. Därför gäller det att gå ur värdlandsavtalet med NATO och återgå till en alliansfri utrikespolitik.
  USA ger ingen säkerhet utan drar i stället in Sverige i ett ev krig med Ryssland om vi har kvar värdlandsavtalet. Blir ännu värre vid ett medlemskap i NATO.

  Gilla

 2. Lars skriver:

  Är ju dock ej bara Alliansen utan S+V+MP som sysslar med denna idiotiska krigshets och så länge politikerna, medierna köper USA och Natos världsbild så ökar krigshetsen hela tiden.

  Göran Olsson (se länken nedanför) har en bra analys som gjordes för några månader sedan, läs den gärna:

  Uppsåt och Kapacitet är två aspekter som måste beaktas för en misstänkt brottsling.Samma aspekter kan, och bör, också appliceras på analyser av den säkerhetspolitiska hotbilden.
  https://www.iryssland.nu/sverige-nato/uppsat-och-kapacitet/

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: