Kulspruteutrustad polis skyddar polisstationer i Malmö

Dan Eliasson är tydligen redan bortkopplad innan hans efterträdare tillträtt. För nu har tungt beväpnad polis med kulsprutevapen satts in för att skydda polisstationerna i Malmö.
I gårdagens Lördagsintervju i P1 talade miljöpartisten och vice statsminister Isabella Lövin om hur lugnt det är i Sverige och det blir blir bara lugnare och säkrare för var dag som går.
Miljöpartiet försöker på alla sätt överleva genom att tona ner massinvandringens katastrofala följder, som partiet bär ett stort ansvar för genom att först stödja Reinfeldt och Alliansens öppna gränser.
För att sedan efter valet 2014 bilda en rödgrön regering för att till varje pris säkra Sverige ställning som en ”humanitär stormakt” i hopp om många invandrarröster.
Partiet lyckades få in Mehmet Kaplan som bostadsminister i regeringen Löven. Men i stället för att bli en röstmagnet fick han snöpligt avgå då han frotterade sig med islamister.
Partiet strategi är en total missbedömning som förhoppningsvis ger miljöpartiet rött kort i höstens val. Partiet är i dag ett dåligt skämt och har med sitt omdömeslös agerande förbrukat allt förtroende. Trots detta kan Annie Lööf tänka sig att bilda regering med mp. Därmed kan centern bereda sig på starkt fallande opinionssiffror.

Rune Lanestrand

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: